18.06.2009 09:29

Tomás i Juanín brillen al Preeuropeu

La selecció estatal s’ha assegurat la seva presència al pròxim Europeu d’handbol d’Àustria. Els de Valero Rivera van aconseguir la classificació en guanyar Lituània. Els blaugranes Víctor Tomás i Juanín García van liderar la victòria.

A la penúltima jornada del Preeuropeu, Espanya es va imposar a Lituània amb una còmoda victòria per 31 a 21. Amb aquest resultat, la selecció que dirigeix Valero Rivera s’assegura la classificació per al proper Europeu d’Àustria 2010. El partit va ser igualat fins al minut 18, quan el combinat estatal va trencar el ritme amb un parcial 8-2.

Després del descans, el protagonisme del partit el van agafar els jugadors blaugrana. Els extrems Víctor Tomás i Juanín García van encapçalar un festival golejador, i entre tots dos van sumar 13 dianes. Garabaya va fer quatre gols, mentre que Dani Sarmiento en va fer tres.

Losert, també a l’Europeu

Per la seva banda, Croàcia, on juga el blaugrana Losert, es va imposar amb contundència a Eslovàquia (34-21) i també es va assegurar la seva participació a l’Europeu. L’actual subcampiona del món no va tenir problemes per aconseguir la classificació.
Última jornada, diumenge
La fase de classificació finalitza aquest diumenge. Espanya disputarà un intranscendent partit contra Holanda, mentre que Croàcia s’enfrontarà a Grècia. Un dia abans, dissabte, Hongria se la juga contra Eslovàquia.