FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.06.2009 17:42

Juanín, set temporades en el set ideal

Verònica Díez


El jugador del Barça Borges Juanín García ha estat escollit com un dels integrants del set ideal de l'Asobal. Set edicions i set temporades en les quals el blaugrana ha estat considerat el millor extrem esquerre. Ningú més ho ha aconseguit.


Des de la temporada 2002/03 l'Asobal ha creat un sistema de votació a través de la seva pàgina web, per votar els set millors jugadors de la campanya anterior. A més del de Lleó, quatre jugadors del Ciudad Real (el porter Sterbik, el lateral esquerre Jerome, el lateral dret Stefansson i l'extrem dret Abalo) i dos de l'Ademar de León (el pivot Castresana i el central i nou fitxatge del FC Barcelona Dani Sarmiento) completen la llista. A més, també s'ha pogut elegir el millor defensor (Dinart) i el millor entrenador (Talant Dusjhebaev).

Entre els millors

10-02-09_WEB_BALONMANO_05.jpgEls cibernautes han tingut present en les seves votacions tres jugadors blaugrana més. Es tracta d'Albert Rocas, Laszlo Nagy i Jesper Noddesbo. L'extrem dret ha aconseguit la tercera posició aquest any, després d'acabar primer la temporada 2007/08). Nagy ha estat el segon lateral dret més votat, mentre que Noddesbo ha estat el tercer millor pivot.

El millor central arriba a Barcelona

Daniel Sarmiento ha estat considerat el millor central de la Lliga Asobal de la temporada 2008/09. Aquesta ha estat la segona vegada consecutiva que el canari aconsegueix aquest guardó. Si bé els dos últims anys Sarmiento ha estat el millor central estatal vestint la samarreta de l'Ademar de Lleó, aquesta campanya intentarà aconseguir el mateix com a blaugrana.
Juanín, set temporades en el set ideal
Cinc de set
El FC Barcelona pot estar content i és que, de les set posicions per votar, en cinc d'aquestes hi ha presència d'actuals jugadors blaugrana. Dos d'ells, considerats els millors de la temporada i uns altres tres que han estat a punt d'aconseguir-ho.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana