FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.06.2009 11:46

La Croàcia de Losert fa un pas endavant

www.fcbarcelona.cat


La selecció croata, on juga el blaugrana Losert, es va imposar a Finlàndia en el primer partit del Preeuropeu que va començar dimarts. Croàcia iguala a la classificació l’Hongria de Nagy, que debuta aquest dimecres.


El duel entre Croàcia i Hongria centra tot l’interès al grup 4 de classificació per a l’Europeu d’Àustria 2010. Totes dues seleccions s’estan destacant respecte a la resta per aconseguir una de les dues places que s’atorguen per cada grup. Croàcia va igualar els hongaresos a la classificació després de vèncer aquest dimarts a Finlàndia a domicili per un contundent 14 a 34.

Vint gols de diferència

La diferència de 20 gols mostra la superioritat de l’actual subcampiona mundial. La selecció de Losert va passar per sobre dels finlandesos, que al descans només havien aconseguit 8 gols. Hongria, on juga el blaugrana Laszlo Nagy, té aquest dimarts l’oportunitat de passar davant de Croàcia si derrota Eslovàquia.
La Croàcia de Losert fa un pas endavant
Espanya debuta a Xipre
La selecció de Valero Rivera comença el Preeuropeu aquest dimecres a Nicòsia davant Xipre, el més feble dels seus rivals en aquesta fase de classificació. Espanya és segona del seu grup, amb dos punts menys que Holanda.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana