FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

04.06.2009 16:49

Sarmiento: “M’agrada ser professional 100%”

Meritxell Infante


Concentrat amb la selecció estatal per anar al Preeuropeu, Daniel Sarmiento ha parlat del seu fitxatge amb el Barça Borges. El jugador canari es defineix com un jugador treballador i ambiciós a qui li agrada la feina ben feta.


Daniel Sarmiento ha estat un dels centres d’atenció a la roda de premsa que ha ofert el seleccionador Valero Rivera per donar la llista definitiva per al Preeuropeu. El jugador canari, un dels inclosos a la llista, sabia que era observat a causa de l’expectació que ha despertat després de fitxar pel FC Barcelona.

Assumint el repte

Sarmiento_Asobal_3.jpgSarmiento ja ha rebut informació dels blaugranes que són a la selecció i que seran els seus companys des que comenci la pretemporada a l’agost. El nou jugador blaugrana ara està centrat en aquest compromís a la selecció, però és conscient del repte que l’espera com a nou director de joc blaugrana. “Vinc a un club on hi juguen alguns dels millors del món. Per mi és un honor jugar amb jugadors d’aquesta mida. Però crec que això ho farà tot més fàcil”, afirma Sarmiento.

“Treballador i ambiciós”

Al fins ara jugador de l’Ademar li costa definir-se com a jugador, però es considera “treballador i ambiciós”. “M’agrada fer bé la meva feina i ser professional al 100%”, assegura el nou jugador blaugrana. Pel que fa al seu caràcter sobre la pista, Sarmiento explica que li agrada “tenir l’atac ben ordenat, parlar força sobre la pista i donar instruccions als companys i que ells també me les donin.” Però també afegeix: “Com a bon canari, sóc molt tranquil i sempre obert a aprendre i a rebre consells dels companys i de l’entrenador.”
Sarmiento: “M’agrada ser professional 100%”
Vol millorar en defensa
Tot i que li costa parlar de les seves virtuts, Sarmiento no té cap problema a assenyalar la defensa com el seu punt que cal millorar. De tota manera, el nou central blaugrana és un home d’atac, però està disposat a continuar treballant per millorar aquest aspecte del joc.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana