Handbol base

24.05.2009 18:13

El juvenil es proclama campió

L’equip juvenil del FC Barcelona ha vençut el BM Granollers per 34 a 29 en un partit molt igualat que no s’ha resolt fins a la recta final. Els de Pau Campos s’han proclamat campions d’Espanya.

La final del Campionat d’Espanya juvenil no podia haver presentat un millor duel en la lluita pel títol. Els eterns rivals FC Barcelona i BM Granollers s’han enfrontat en un partit molt intens que s’ha acabat decidint en els darrers minuts.

A la primera part el Barça, que sempre ha anat per davant en el marcador a excepció del gol inicial del Granollers, ha portat la iniciativa del joc. Els jugadors de Pau Campos han mantingut a ratlla als vallesans encara que en cap moment han pogut escapar-se en el marcador per més de tres gols. Al descans s’ha arribat amb un equilibrat 12 a 11.

Més igualtat a la represa

Després del descans els blaugrana han sortit a totes i en un quart d’hora han aconseguit dos parcials de 4 a 0 que els han situat 8 gols per sobre en el marcador (25-17).

El Granollers ha sabut respondre el bombardeig barcelonista amb un contundent parcial de 6 a 0 que a falta de 10 minuts els deixava a només 2 gols del Barça (26-24). Però a la recta final del matx els blaugranes s’han refet a temps de l’assajament dels vallesans i ha sabut retrobar el seu joc per acabar enduent-se el títol per una diferència de 5 gols (34-29).
L’infantil ja és a la fase final
Aquest diumenge l’equip infantil de l’handbol també ha disputat el Campionat d’Espanya. Es tractava de l’últim partit de la fase sector del campionat. L’Infantil del FC Barcelona ha vençut els Maristes de Saragossa per 41 a 13. Amb aquesta còmoda victòria els blaugranes s’han classificat per a la fase final del Campionat d’Espanya que es disputarà a Madrid en dues setmanes.