FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.05.2009 14:55

Un present i un futur al Barça Borges

Meritxell Infante / Verònica Díez


Romero és avui dia un dels referents de l'handbol europeu. Amb set anys menys, però amb la mateixa urpa i qualitat, es troba el seu company Mikkel Hansen. Dos jugadors i un present i un futur de l'handbol blaugrana.


Moltes coses són les que uneixen els dos jugadors a part del FC Barcelona. La posició de lateral esquerre, un cop de dreta infal·lible i una força especial a la pista són altres de les qualitats que tenen en comú Romero i Hansen.

Un jugador especial

Per Mikkel Hansen, “Iker és un jugador especial”. Segons el danès, el de Vitòria és un mirall on mirar-se i aprendre per arribar a ser un dels grans. “Iker té una cosa molt especial i és que pot guanyar un partit per tu. És un dels pocs jugadors que és capaç de guanyar un partit ell sol”, explica el jove blaugrana. El caràcter guanyador del de Vitòria també crida l'atenció a Hansen: “És un tipus de jugador amb molta passió i que quan juga demostra a l'afició que vol guanyar sempre.” Per acabar, el ‘24' barcelonista sentencia: “Romero és un dels millors jugadors del món.”

“Té un futur molt prometedor”

fcb-ciudad_real_x7x.jpgQuan es tracta de parlar de Mikkel, Iker ho té clar: “He vist pocs jugadors amb la qualitat de llançament que té ell. Amb 21 anys i la seva entrega, ganes i millora, té un futur molt prometedor.” El basc mira enrere i recorda els seus inicis quan assegura que era una quarta part del que és avui dia Hansen. D'altra banda, el vitorià assegura: “Encara li queda molt per entrenar, però si ara ja té aquest nivell, amb quatre o cinc anys més d'experiència serà molt gran.”

La competència és positiva

Per a cap dels dos jugadors suposa un problema el fet de compartir posició. Iker Romero explica: “La competència sempre és bona i a més l'important és ser competent. Hi ha molts partits durant tot l'any i molts factors externs, com les lesions i el cansament, que fan que tothom hagi de tenir minuts.” A més, el blaugrana deixa clar que al Barça Borges tots els jugadors tenen molt bona relació. “En aquest equip tots ens portem bé. Rivalitat hi ha la justa i necessària perquè ningú s'adormi” afirma.

Per la seva banda, Hansen comenta: “És perfecte que hagi una altra persona que és un gran jugador en el teu mateix lloc. Per mi és perfecte, perquè tinc moltes coses per aprendre.”
Un present i un futur al Barça Borges
Amics dins i fora de la pista
Iker i Mikkel no només tenen bona relació a la pista, fora d'ella també fan coses junts. El danès apunta: “Tots els meus companys són simpàtics, però quan vaig arribar el primer a saludar-me i a convidar-me a dinar va ser Iker. És un noi obert, alegre i bromista i això m'agrada.” Romero afegeix: “A tots dos ens agrada gaudir de la vida a Barcelona.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana