16.05.2009 19:56

Comiat amb golejada (39-25)

El Barça Borges s'ha acomiadat de la Lliga Sabadell Atlántico i de la seva afició amb golejada davant el Teucro. Últim partit de Kasper Hvidt, que deixa el FC Barcelona després de fer un gran partit.

L'enfrontament ha començat de cara per als blaugranes, que aviat han fet valdre la seva superioritat i han anul•lat als gallecs. Després d'un 20 a 11 en el marcador al descans, el Teucro ha sortit molt més fort a la pista i ha intentat millorar la imatge que ha donat al primer temps. El Barça no ho ha permès i, a més, ja era massa tard.

Deures fets a la primera part

QM3D0874.jpgEls homes de Xavi Pascual han deixat pràcticament sentenciat el partit a la primera meitat. Els blaugranes han sortit molt concentrats a la pista i, ja des dels primers minuts, han tingut el control absolut del partit.

La gran velocitat i contundència ofensiva del Barça Borges ha deixat sense opcions els de Pontevedra. Un parcial de 4 a 0, en el minut 10, reflectia una clara superioritat barcelonista (9-3). Però sis gols d’avantatge semblaven poca renda i, abans de tancar el primer període, el FC Barcelona ha marcat quatre gols consecutius i ha aconseguit la màxima diferència d'aquest primer temps amb el 20 a 11, resultat amb el qual s'ha arribat al descans.

L'autèntic protagonista d'aquests primers 30 minuts ha estat Kasper Hvidt, que ha volgut acomiadar-se de l'afició blaugrana amb una actuació fantàstica.

Confirmació del triomf

QM3D0975.jpgLa segona part ha servit per fer encara més mal al Teucro. Les contres, els infal•libles llançaments exteriors dels laterals blaugrana i el bon joc amb els pivots, juntament amb una gran defensa, han estat les claus d'aquest tram final del partit.

L'equip gallec ha anat perdent força a mesura que passaven els minuts, mentre veia com el FC Barcelona cada vegada dominava més a la pista i no deixava passar cap pilota.

Una autèntica pluja de gols que ha deixat sense empenta el Teucro, que ha certificat el descens al Palau. Ni els canvis defensius en els últims minuts de joc han frenat l'huracà blaugrana.

FC BARCELONA BORGES, 39
SD TEUCRO, 25

FC Barcelona Borges (20+19): Hvidt (Barrufet), Juanín García (9, 3p), Tomás (3), Garabaya (3), Nagy (4), Boldsen, Hansen (4) –set inicial-, Noddesbo (4), Lozano (8), Ugalde (2), Rocas (1) i Oneto (1).

SD Teucro (11+14): Ristanovic (Pombo), Markicevic (6, 2p), Dasilva (4), Sayad (1), Carrera (2), Benaches (1), Curuvija (4) –set inicial-, José Antonio Fernández (2), Álvarez (1), Pedreira (2), Tsybanev (1), Savkovic (1) i Kedzo.

Àrbitres: Alonso Povea i Miret Pallarols

Parcials: 3-1, 8-3, 11-6, 14-7, 16-10, 20-11; 23-14, 26-15, 29-17, 33-18, 37-22, 39-25.