FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

11.05.2009 15:25

Masip: “El balanç general és positiu”

Verònica Díez


El secretari tècnic de la secció d'handbol del FC Barcelona, Enric Masip, ha fet un balanç general de la temporada en aquests moments en els quals ja està tot decidit. “El balanç genera el positiu” ha assegurat.


Els dos títols guanyats pel conjunt blaugrana (Supercopa d'Espanya i Copa del Rei) així ho corroboren. Ara és temps de valoracions i de començar a preparar la pròxima campanya.

En una entrevista concedida a Barça TV i la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat), Masip ha avaluat els vuit mesos de competició i el treball dels jugadors de Xavi Pascual, a més de manar un missatge a l'afició blaugrana.

Falta una jornada per finalitzar la Lliga i ja està tot decidit. El Barça és subcampió. Com valoraria el pas del FC Barcelona per aquesta competició?

LOZANO_NATUR.JPG“El partit a casa contra el Ciudad Real va ser clau. En aquest partit ells van venir sabent que si perdien es posaven a quatre punts i tenint en compte que la segona volta era més plàcida per a nosaltres es complicarien les coses. Ells s'ho van prendre a vida o mort i nosaltres pensant que després podríem recuperar. Fallar a Valladolid ens va portar a haver de guanyar a Ciudad Real per almenys quatre gols i aquesta era una situació complicada.

Amb el canvi d'entrenador després d'aquesta derrota l'equip va tenir un punt d'inflexió. S'havia de gestionar un equip pràcticament trencat anímicament. Amb Pasqui l'equip va agafar ritme de treball, guanyem la Copa i crec que aquesta dinàmica és la que es va seguir durant la resta de l'any.”

Deixant de banda l'Asobal, el fet és que el Barça ha guanyat dos títols aquesta temporada i ha fet un pas cap endavant. Amb això, quines són les expectatives per a l'any que ve?

QM3D0300.jpg“Aquesta temporada guanyem la Supercopa de manera brillant. Hem plantat cara i hem donat una molt bona imatge. Amb el canvi d'entrenador l'equip va recuperar la il·lusió, la ràbia i l'efecte més clar és la Copa del Rei i això ens va demostrar del que som capaços. Seguirem treballant per millorar i per pujar el nivell.

Com a equip crec que hem madurat molt i amb les incorporacions seguirem fent-ho. Tant els que hi són com els que vinguin han d'aprendre d'aquestes situacions i ser més contundents davant els rivals grans, sobretot a nivell mental, ser més positius i més agressius. Aquest és el pas endavant que hem de fer amb vista a l' any vinent.”

Com creu que han funcionat els jugadors al llarg de l'any ?

“En general hem estat una mica irregulars. Quan érem contundents en defensa vam poder guanyar tots els equips. En el moment en què defensivament perdem nivell, contacte i agressivitat, patim. Llavors el rival ataca amb més comoditat, el porter para menys i no hi ha tants contraatacs. Una altra cosa també és que la pilota entri o no. El partit contra el Ciudad Real estava preparat de dalt a baix i la pilota no entrava. En aquestes situacions només val la qualitat individual.”

Masip: “El balanç general és positiu”
Agraïment a l'afició
Enric Masip ha volgut agrair a l'afició blaugrana el suport donat a l'equip durant tota la temporada i a més convida els seguidors del Barça Borges a venir més al Palau. “Vull agrair a tots els qui han vingut a donar-nos suport, perquè això ens ha servit de molta ajuda. Nosaltres seguirem treballant perquè vinguin cada dia més i perquè la gent s'aficioni a un esport que val la pena i que és bonic”, ha apuntat el secretari tècnic de la secció.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana