FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.05.2009 20:32

Arriben a Ciudad Real amb pluja

Gustau Galvache


La pluja ha rebut el FC Barcelona Borges en arribar a terres manxegues quan ha aterrat a l’aeroport de Ciudad Real. Els blaugrana s’han desplaçat a la localitat d’Almagro per preparar el decisiu partit de demà.


Després de l’entrenament matinal, l’equip ha atès els mitjans informatius i ha dinat abans de marxar en avió cap a la capital manxega, on han arribat pels volts de les sis de la tarda. A continuació s’han dirigit a l’hotel de concentració, on soparan a les nou de la nit i descansaran pensant en el partit transcendental de demà.

La pluja fa acte de presència

arribada_ciudad_real_equip_handbol_2.JPGEn terres poc acostumades a la pluja, aquest fenomen atmosfèric ha rebut els blaugrana. Tot just aterrar al nou aeroport de Ciudad Real, els jugadors han accedit, gairebé corrents, a l’autobús que els havia de traslladar a la terminal enmig de la pluja.

Aquesta pluja ha acompanyat els blaugrana en el trajecte que els ha portat fins a la població d’Almagro. En aquest viatge, els homes de Xavier Pascual estaran allotjats a uns 20 km de Ciudad Real per poder preparar amb tranquil•litat un partit determinant per aconseguir el títol de l’Asobal.

Expectació mediàtica

Tot just arribar a l’aeroport manxec, diversos mitjans de comunicació esperaven l’arribada de l'equip blaugrana. Demà s’espera un Quijote Arena ple a vessar i els mitjans de comunicació locals han volgut conèixer de primera mà les impressions dels integrants del FC Barcelona Borges.
Arriben a Ciudad Real amb pluja
Tarda de transistors
La coincidència horària del partit de primer equip de futbol a l’estadi davant el Vila-real amb el partit del FC Barcelona Borges a Ciudad Real, tots dos a les 19.00 h,  farà que els barcelonistes que siguin a l’estadi i els que siguin a Ciudad Real estiguin pendents dels resultats dels dos partits transcendentals per a dues de les seccions blaugrana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana