FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

05.05.2009 22:05

Xavi Pascual: “L'equip està preparat per patir”

Verònica Díez


Després del 35 a 32 obtingut contra l'Ademar de Lleó, Xavi Pascual assegura que el seu equip sap lluitar en cada partit i que està preparat per patir. Així ho va demostrar davant els de Lleó i s’espera repetir resultat a Ciudad Real.


El tècnic barcelonista ha comparegut en roda de premsa després de l'enfrontament davant l'equip de Jordi Ribera (35-32)  i ha explicat les seves sensacions després del triomf. Laszlo Nagy, que ha parlat amb el lloc web del club, ha fet el mateix.

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

“Sabem que jugar contra l'Ademar és complicadíssim i la veritat és que ens ha costat molt. Crec que s'ha vist un bon partit encara que és possible que no s'hagi vist una gran qualitat.”

“Estic molt content amb l'equip, perquè lluita i fins i tot quan les coses no van bé segueix lluitant i mai abaixa els braços.”

“És difícil trobar una única clau a aquest partit tan equilibrat. L'Ademar ha portat un ritme molt marcat, amb atacs llargs i això ens ha donat problemes. Sarmiento ha marcat molt bé el ritme del partit, però crec que avui sens dubte la clau ha estat Laszlo, que ha estat excepcional.”

“Aquest equip lluita i l'equip està preparat per patir. Tenim les nostres limitacions i les nostres virtuts i les intentem explotar al màxim i quan ens trobem en problemes, l'equip fa pinya.”
Xavi Pascual: “L'equip està preparat per patir”
Laszlo Nagy (Jugador FC Barcelona Borges)
“Hem guanyat dos punts molt importants abans d'anar a Ciudad Real i crec que cal corregir errades i anar a Ciudad Real a totes.”

“Avui he estat molt bé i espero estar igual d'encertat diumenge. L'equip al complet està en bona forma i tot el món té moltes ganes d'anar al Quijote Arena.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana