02.05.2009 19:35

El derbi es queda de nou a casa (33-27)

El FC Barcelona–Granollers ha tornat a caure del costat blaugrana. Amb un 33 a 27, els blaugranes segueixen lluitant pel títol de Lliga a només dos punts del liderat. Iker Romero, amb set dianes, s'ha convertit en el màxim golejador de la tarda.

El Fraikin Granollers ha plantat cara durant els primers minuts de joc. Amb el pas dels minuts, el Barça Borges ha controlat l'enfrontament. Al descans, un 17 a 14. A la segona meitat, el Barça ha mantingut les diferències i en cap moment ha vist perillar la victòria.

Igualtat màxima

_M3_5157.JPGEls primers compassos de joc han estat marcats per la igualtat entre els dos equips. La defensa 5-1 plantejada pel Fraikin Granollers no ha deixat jugar amb comoditat al Barça. No ha estat fins al minut 11 que els blaugranes han aconseguit la primera superioritat, amb el 6 a 5. Des d'aquest moment i fins al minut 22 l'electrònic ha oscil•lat entre l'empat i la mínima diferència.

Sentència abans del descans

Ha estat aleshores quan el millor FC Barcelona ha entrat en acció. Un parcial de 5 a 0 ha trencat el xoc minuts abans d'arribar al descans (16-11). Marc Antonio Oneto i Iker Romero han liderat el partit en aquests últims instants. Finalment, un 17 a 14 a la mitja part que encarrilava el partit cap a la victòria blaugrana.

Mantenen les diferències

_M3_5351.JPGEn el segon període s'ha vist un Fraikin Granollers més cansat. Per la seva part, el FC Barcelona s'ha mantingut ferm i ha controlat el partit completament. Un parcial de 5 a 0 a la represa reflectia els vuit gols de diferència (22-14). Els visitants han anat a remolc des d'aquest instant i el Barça no s'ha deixat intimidar, ni tan sols en les situacions d'inferioritat numèrica a causa de les exclusions.

En el minut 19, Cristian Ugalde ha marcat la màxima diferència del partit amb el 29 a 20. Ja estava tot decidit i en els 11 minuts que quedaven els blaugranes han aconseguit mantenir les distàncies fins a arribar al 33 a 27 final.

FC BARCELONA BORGES, 33
FRAIKIN GRANOLLERS, 27

FC Barcelona Borges (17+16): Hvidt (Barrufet), García (5), Garabaya (-), Nagy (2), Jernemyr (-), Boldsen (-), Rocas (6), set inicial, Tomás (3), Lozano (1), Ugalde (1), Romero (7, 1p), Hansen (5) i Oneto (3).

Fraikin Granollers (14+13): Ohlander (Manel Pérez), Andreu (2), Apelgreen (2), Ferrer (4), Campos (2), Resina (-), Svitlica (8, 3p), set inicial, Pujol (3), Raigal (1), García (-), Cañellas (5, 1p), Cutura (-) i Puig (-)

Parcials: 2-2, 5-5, 8-7, 10-9, 14-11, 17-14; 20-14, 22-16, 25-18, 29-20, 30-23, 33-27.

Àrbitres: Merino Mori i Moyano Prieto.