FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

25.04.2009 21:30

El més important: continuar enganxats a la Lliga

Verònica Díez


El tècnic del FC Barcelona, Xavi Pascual, assegura que està satisfet amb la feina dels seus homes a Logronyo i afirma que el més important és que el triomf d'aquest dissabte els manté enganxats a la Lliga.


Xavi Pascual i Laszlo Nagy han parlat amb el lloc web del club després de l'enfrontament davant el Naturhouse La Rioja (27-33) i aquestes han estat les seves declaracions:

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

“Hem començat el partit una mica freds. El temps mort que he demanat ens ha fet reaccionar i hem acabat bé la primera. Ja en el segon temps, hem mantingut les distàncies i hem jugat de la millor manera que hem pogut i que ens han permès les exclusions.”

“Amb el parcial d'1 a 8 hem trencat el partit, però en general estic content amb tot l’enfrontament i amb el bon joc d'equip que s'ha vist a la pista.”

“Quan hem vist que el Logronyo atacava bé el nostre 6-0, hem decidit canviar a un 5-1 amb Víctor Tomàs a l'avançat. Això els ha sorprès i d'aquesta manera hem pogut agafar avantatge. Quan s'ha adaptat a aquest sistema defensiu i han sabut atacar-lo, hem tornat al 6-0.”

“Seguim en la bona línia i això ens permet seguir pensant en els següents partits. Seguim enganxats a la Lliga i això és el més important.”
El més important: continuar enganxats a la Lliga
Laszlo Nagy (Jugador FC Barcelona Borges)
“L’important és que l'equip guanya partits i un exemple d'això és l'enfrontament d'avui. Hem sortit una mica freds al principi, però hem sabut explotar al màxim els llançaments exteriors i en general les nostres armes.”

“Estem jugant molt bé i hem de continuar així. L'equip està bé físicament i mentalment, i té ganes de seguir sumant victòries en els partits que queden fins a arribar a Ciudad Real.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana