25.04.2009 21:28

Triomf que manté les opcions al títol (27-33)

Verònica Díez

El Barça ha tornat a guanyar a l'Asobal. Aquesta vegada ha estat el Logronyo l'equip que ha caigut davant els blaugranes. Un parcial d'1 a 8 en la recta final de la primera part ha sentenciat el partit. El Barcelona segueix a dos punts del liderat.

Els primers 20 minuts de joc han estat dominats per un Naturhouse La Rioja molt efectiu. Els canvis defensius en els últims instants del primer període han sorprès els locals, que només han estat capaços de marcar un gol en els últims deu minuts. S'ha arribat al descans amb un 13 a 18 i en el segon període un conjunt blaugrana que s'ha mantingut ferm.

Primeres dificultats

L'equip de Logronyo ha sortit a totes a la pista. Tant és així, que han aconseguit dominar el control del partit i, en el minut nou, les diferències ja eren de quatre gols (8-4). Els blaugranes no acabaven de trobar-se còmodes a la pista, però un parcial de 0 a 3 ha ajustat el marcador amb el 8 a 7. El Naturhouse ha tornat a reforçar el seu joc, però no ha pogut deixar enrere als blaugranes. Un temps mort en el minut 15 ha fet reaccionar al Barça Borges.

Reacció blaugrana

En aquesta aturada del joc, Pascual ha canviat aspectes tàctics del joc del seu equip. Víctor Tomàs s'ha situat com a avançat de la defensa 5-1, situació que ha descol•locat el rival. Laslo Nagy marcava el 12 a 12 poc després i Cristian Ugalde aconseguia el primer avantatge blaugrana amb el 12 a 13. Aquests gols han format part d'un parcial d'1 a 8 que ha trencat completament el partit abans d'arribar al descans (13-18).

Albert Rocas, molt hàbil en atac, i David Barrufet infal•lible sota pals, han estat els homes més destacats d'aquesta primera part.

Sota control

En el segon temps, el FC Barcelona ha mantingut el control del partit. Només en el minut 14,el Logronyo s'ha acostat als blaugranes, després de marcar quatre gols consecutius (22-24). El Barça ha hagut de superar les quatre exclusions sofertes en aquest període. La primera línia barcelonista, amb llançaments exteriors des de la distància, i Marc Antonio Oneto, des del pivot, han estat la combinació perfecta per fer que les inferioritats numèriques no es reflectissin en l'electrònic. El matx s'ha tancat amb un parcial de 0 a 3 (27-33).

NATURHOUSE LA RIOJA, 27
FC BARCELONA BORGES, 33

Naturhouse La Rioja (13+14): Aguinagalde (p), Gedeón (3), Aguirrezabalaga (2), Vigo (3), Paulovic (1), Stojanovic (9, 2 p), Guardiola (5), set inicial, Parra, Romero (1), Belaustegui, Baskin (2) i Amargant (1).

FC Barcelona Borges (18+15): Kasper (p), García, Tomás (3), Garabaya (1), Jernemyr, Boldsen (3), Mikkel (5), set inicial Barrufet (ps), Lozano (2), Ugalde (2), Romero (3), Nagy (5), Rocas (4) i Oneto (5).

Parcials: 4-2, 8-5, 10-8, 12-11, 12-14, 13-18; 16-20, 19-24, 22-24, 24-27, 27-30, 27-33.

Àrbitres: Ramón Fernández i Roberto González.