FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.04.2009 14:07

El Juanín japonès, al Palau

www.fcbarcelona.cat


Un dels millors jugadors d’handbol del Japó, Daisuke Miyazaki, ha fet el seu somni realitat: compartir pista amb el Barça Borges. L’extrem japonès, admirador de Juanín García, busca equip a la Lliga Asobal.


És tota un estrella de l’handbol al seu país, el Japó, però busca fer-se un lloc a una de les Lligues més potents del món, l’Asobal. Daisuke Miyazaki acaba contracte aquesta temporada amb l’Osaki Electric i vol jugar la temporada que ve a Europa. Aquesta setmana és a Barcelona, on ha pogut fer realitat un dels seus somnis: compartir pista amb els jugadors del Barça Borges.

Impressionat pel nivell blaugrana

QM3D8535.jpgMiyazaki ha pogut comprovar en primera persona la duresa dels entrenaments de Xavi Pascual. “He vist que he d’entrenar molt més per arribar a l’alçada del Barça, però ha estat una bona experiència”, afirma l’extrem japonès. De qui s’emporta una impressió especial és de Juanín García, que juga en la seva mateixa posició. “Té la meva mateixa alçada, però té una habilitat impressionant”, afirma Miyazaki, que també ha quedat sorprès per la bona tècnica dels jugadors blaugrana.

Vol trobar equip a l’Asobal

Miyazaki ja va viure una experiència a l’handbol estatal, ja que el 2001 va jugar a les categories inferiors del Granollers i al Pozoblanco. D’aquella experiència, en guarda un bon record. “Vaig jugar a la Segona Divisió, no he jugat mai a la màxima categoria i m’agradaria trobar algun equip d’aquí per signar un contracte”, declara el japonès.
El Juanín japonès, al Palau
Un handbol diferent
L’handbol al Japó no és un esport gaire professionalitzat, però cada vegada va guanyant més rellevància. Els jugadors japonesos dediquen moltes hores a entrenar-se, però acostumen a ser jugadors petits, com Miyazaki, molt ràpids a l’atac però amb més carències en defensa.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana