FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

18.04.2009 20:41

Pascual: “El meu equip ha estat a un alt nivell”

Verònica Díez


Després del 35 a 21 davant el Conca, Xavi Pascual explica que aquesta golejada no és sinònim que els manxecs siguin un rival fàcil sinó que el seu equip: “Ha estat a un alt nivell.”


El tècnic blaugrana ha parlat amb Barça TV i la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat) i aquestes han estat les seves declaracions:

Xavi Pascual (Entrenador Barça Borges)

“Hem obtingut un bon resultat i hem tingut moments brillants i no tan brillants. Tampoc és fàcil mantenir la intensitat durant els 60 minuts i molt menys quan has jugat tres partits en una setmana.”

“Quan els resultats dels partits ens acompanyen d'aquesta manera sempre t'anima a pensar que el rival és fàcil. Jo prefereixo pensar que el meu equip ha estat a un alt nivell i que fa els partits fàcils perquè fa bé el seu treball.”

“No tenim cap queixa de la porteria. Els nostres porters estan funcionant bé i tots estan rendint a un alt nivell.”

“El partit que ara ens importa és el de Logronyo que és on realment nosaltres podem fer alguna cosa. Enfoquem el treball des del nostre camí i des dels nostres objectius, no pensem en el que faci el Ciudad Real perquè no depèn de nosaltres.”
Pascual: “El meu equip ha estat a un alt nivell”
Marc Antonio Oneto (Jugador Barça Borges)
“Dimecres passat a Antequera ens vam complicar la vida nosaltres mateixos però avui teníem clar que era un partit on no ens podíem permetre la mateixa història.”

“Guanyar la Lliga és el nostre actual objectiu i el que ens marquem després de guanyar la Copa del Rei. Hem de mantenir la forma durant tots aquests partits i després arribar al Quijote Arena amb tota la sort del nostre costat.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana