FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

15.04.2009 16:49

Cinc blaugranes, premiats al Mèrit Esportiu

Meritxell Infante


Cinc jugadors del Barça Borges han estat guardonats amb la Reial Ordre al Mèrit Esportiu. Es tracta dels internacionals Barrufet, amb la medalla d’or, Romero i Juanín, amb la de plata, i Rocas i Garabaya, amb el bronze.


El proper 22 d’abril s’entregaran els guardons de la Reial Ordre del Mèrit Esportiu, que atorga el Consell Superior d’Esports, i entre els premiats hi figuren cinc jugadors del FC Barcelona Borges i, a la vegada, jugadors internacionals. El capità blaugrana, David Barrufet, ha estat premiat amb la medalla d’or, la màxima distinció després de la Gran Creu. Després de 272 internacionalitats, Barrufet ha deixat la selecció i amb aquest guardó es reconeix la seva trajectòria.

Altres blaugranes, que també han participat amb la selecció estatal, es troben entre els premiats. Iker Romero i Juanín García rebran la medalla de plata, mentre que Rubén Garabaya i Albert Rocas, el bronze. Tots cinc jugadors han estat considerats per la seva participació als Jocs Olímpics de Pequín, on van aconseguir una medalla de bronze.
Cinc blaugranes, premiats al Mèrit Esportiu
Altres premiats del món de l’handbol
A més dels cinc blaugranes, també han estat premiats l’exseleccionador Juan Carlos Pastor, els germans Entrerríos, Ion Belaustegui, David Davis, Mariano Ortega, Chema Rodríguez i Rolando Uríos.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana