11.04.2009 20:01

Romero lidera un triomf de tots (32-21)

El Barça Borges s'ha imposat amb contundència al Portland San Antonio (32-21). Iker Romero, amb 10 gols, ha liderat un bon joc d'equip. Després de quaranta minuts d'igualtat, els blaugrana han sentenciat amb la seva millor versió.

Els de Pamplona han començat forts i durant tota la primera meitat i part de la segona s'han mantingut ferms. Amb el pas dels minuts, s'ha notat la falta de jugadors de recanvi a causa de les set baixes amb què ha viatjat l'equip a Barcelona. Aspecte que ha aprofitat el FC Barcelona Borges que no ha abaixat la guàrdia en cap moment.

La força del Palau ha tornat a ser clau, perquè les 4.311 persones que s'han acostat a la pista no han deixat d'animar l'equip en cap moment.

Primera part ajustadíssima

_J2N0114.jpgEl Portland ha començat el matx amb un parcial de 0 a 2. El nerviosisme de cara a porteria dels blaugrana ha deixat les primeres opcions per als de Chechu Villaldea. FC Barcelona Borges ha trigat nou minuts a aconseguir la primera superioritat. Iker Romero marcava aleshores el tercer gol d'un parcial de 4 a 0 que capgirava la situació (6-4). A partir d'aquest moment, s'ha viscut un autèntic estira-i-arronsa que s'ha decantat del costat barcelonista, que ha marxat al descans amb un 15 a 13.

Iker Romero i Laszlo Nagy han estat els protagonistes de l'atac del Barça Borges en aquesta primera meitat. Kasper Hvidt i la defensa, encapçalada per Magnus Jernemyr, també han fet una bona feina.

Un alt nivell

_J2N0159.jpgEls homes de Xavi Pascual han pitjat l'accelerador a la represa i, a poc a poc, han anat controlant l'enfrontament. Dos gols de Romero i un d'Ugalde han posat el 20 a 15 en el marcador als 7 minuts del segon temps. Poc després (18') Romero, Juanín i Lozano, amb dos gols cadascun, han sentenciat el partit (30-18). Els navarresos s'han ensorrat i no han estat capaços de seguir el ritme marcat pels blaugrana, que ho han aprofitat per jugar com els agrada, a la contra i carregant tot el joc a la defensa i la porteria. El partit feia estona que s'havia acabat per a un Portland que ha acusat la baixa de set dels seus homes. Al final, 32 a 21.

FC BARCELONA BORGES, 32
PORTLAND SAN ANTONIO, 21

FC Barcelona Borges (15+17):
Hvidt, Tomás (2), Garabaya (1), Lozano (2), Ugalde (1), Romero (10), Nagy (6) – set inicial– Noddesbo (1), García (2), Jernemyr (-), Boldsen (2), Hansen (2), Rocas (3)

Portland San Antonio (13+9): Svensson, Jakobsen (3), Vugrinec (2), Hernández (1), Jorgensen (7), Nikolic (1), Masachs (7) –set inicial– Saric, Humet (-), Alonso (-), Dominikovic (-), Pérez (-)

Parcials: 3-4, 6-4, 7-7, 9-9, 12-11, 15-13 (descans), 17-14, 21-16, 24-17, 26-18, 30-19, 32-21 (final)

Àrbitres: García Fernández i Pastor Gamón