Handbol base

06.04.2009 15:31

Jornada de derbis

L’emoció ha estat el sentiment que ha marcat aquesta jornada repleta de derbis. L’equip de Primera Nacional continua líder de la Lliga mentre que el Juvenil i els Cadets van viure grans partits que no es van decidir fins a l’últim moment.

Primera Nacional

Amb un avantatge clar des del principi del partit, els homes d’Andrei Xepkin es van endur el derbi contra el Granollers, per 34 a 23. La motivació i les grans actuacions a la porteria van marcar el joc dels blaugranes, que es van trobar a un rival tou que va sortir a la pista derrotat des del primer moment. Ara el primera Nacional només pensa en acabar primer de grup i preparar les Fases d’Ascens de finals d’abril.

Juvenil

El Juvenil no va poder guanyar al Granollers a la Final del Campionat de Catalunya celebrat aquest cap de setmana a El Vendrell (25-28). El partit va tenir de tot. Primer va començar amb molta duresa defensiva dels dos equips. Després va continuar amb molta emoció i nerviosisme, però sempre amb els vallesans per sobre en el marcador. Una gran remuntada dels blaugranes va propiciar una pròrroga, en què el juvenil va lluitar fins a l’últim moment però no va ser suficient.

Cadet

Tant el Cadet A com el B van protagonitzar un partit espectacular, que va acabar en mans del Cadet A per un 37 a 28 en el marcador. Aprofitant l’stage que els dos conjunts estan fent a Banyoles, el partit es va jugar a la localitat gironina. El jugadors d’Antoni Juanpera van sortir a mossegar des del primer minut i es van allunyar ràpidament en el marcador. A la segona part, el Cadet B va sortir més concentrat i va escurçar distàncies, però el Cadet A tenia un bon coixí i no va tenir temps de remuntar.

Infantil

Nova victòria dels més joves de l’handbol base. Aquest cop va ser contra el Palautordera. L’infantil va fer gaudir als espectadors en un partit que va guanyar 19 a 32. L’enfrontament va servir perquè l’entrenador Oriol Giralt fes proves tàctiques i canvis de posició d’alguns jugadors. D’aquesta manera els blaugranes continuen preparant la Fase Final del Campionat de Catalunya.
Descans per Setmana Santa
L’handbol base s’ha guanyat les vacances de Setmana Santa després d’aquesta jornada. El cap de setmana que ve no es disputaran partits de les diferents lligues. La competició d’handbol es reprendrà el 18 d’abril.