05.04.2009 15:42

Romero, al millor nivell

Iker Romero no deixa de sorprendre i converteix cada aparició a la pista en tot un espectacle. Amb els nou gols davant l'Alcobendas, ja en suma 29 en els últims tres enfrontaments disputats en competicions estatals.

El de Vitòria és el quart màxim golejador de l'equip, amb 67 dianes a l'Asobal. Això encara té més valor si tenim en compte que és el jugador sènior -deixant de banda Oneto, que es va incorporar més tard a l'equip- que menys partits ha jugat (15), a causa de la lesió que el va allunyar dels terrenys de joc des del 28 de desembre fins a l'11 de novembre. Des de la final de la Copa del Rei davant el Ciudad Real, Romero està imparable, cosa que demostra que el braç dret del jugador basc torna a estar en plena forma.

Març marca la diferència

QM3D2949.jpgEl ‘18' blaugrana va tenir com a primer botxí de la seva màxima esplendor el Torrevella. Amb vuit gols, dos des dels set metres, el primera línia barcelonista obria un mes de març impecable. El 12 començava la Copa del Rei. Els dos primers rivals, Granollers i Portland, van encaixar dos i set gols, respectivament, del basc. El millor encara havia d'arribar. El seu etern contrincant, el Ciudad Real, va patir en primera persona el fenomen Romero, que amb el seu llançament dret mortífer va travessar la porteria contrària en 10 ocasions. Aquest va ser el primer avís. Romero va acabar el març amb deu dianes més, aquesta vegada contra l'Octavio Pilotes Posada. El mes d'abril no sembla que hagi començat pitjor. Dissabte, el Barça Borges va guanyar l'Alcobendas per 29 a 37. Iker va marcar nou gols, sis dels quals en els primers 30 minuts.

En la línia ascendent

QM3D7466.jpgLa primera jornada de l'Asobal va fer que el Valladolid visités el Palau. Aquell partit Romero va marcar sis gols. Les molèsties que tenia al colze no li van permetre llançar com és habitual en les tres jornades següents. L'última, davant el CAI Aragó, que va rebre un gol del vitorià. Aquest va ser l'últim partit que va jugar abans d'abandonar de les pistes durant sis setmanes. La seva primera convocatòria després de la lesió al lligament col·lateral medial del colze dret va ser davant el Conca, però no va jugar. Dies després va ser el torn del Naturhouse de La Rioja. El blaugrana va reaparèixer davant l'afició del Palau i ho va fer amb quatre dianes. A la pista del Granollers va millorar el registre personal, amb set dianes a la porteria contrària.

La seva millor marca la va aconseguir a la jornada 14, davant el Ciudad Real (8). Des d'aleshores i fins al partit contra el Torrevella, que va tornar a repetir el seu registre personal, s'ha mantingut entre els tres i els cinc gols.
La millor mitjana blaugrana
Amb un total de 67 dianes i 15 partits jugats, Iker Romero ha obtingut una mitjana total de 4,46 gols per partit, la millor de tot l'equip. De moment, ocupa la quarta plaça en el rànquing dels màxims golejadors del Barça Borges. Mikkel Hansen, Laszlo Nagy i Jesper Noddesbo ocupen les tres primeres posicions. Mikkel acumula 87 dianes i 22 partits disputats, Nagy 86 gols i 21 xocs i Noddesbo 83 dianes i 21 enfrontaments