FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

27.03.2009 23:58

Romero: “Veig l'equip a tot gas”

Verònica Díez


Així de contundent s'ha mostrat Iker Romero quan parla de la bona línia del Barça Borges en les últimes setmanes. L'equip mostra una clara millora en el joc i aprofita tots els recursos per fer cada vegada més mal als rivals.


A continuació els mostrem les primeres impressions del primera línia barcelonista i de l'entrenador del conjunt blaugrana, Xavi Pascual, després del partit davant l'Octavio Pilotes Posada (40-28) .

Xavi Pascual (Entrenador FCB Borges)

“Hem fet un molt bon partit. Hem estat molt bé tant en defensa com en atac, i en general he vist un partit molt complet.”

“L'equip està entrenant molt bé, crec que continua en progressió i està donant mostres que continua molt motivat. Ara l'important és mantenir aquest ritme fins al final.”

“Els gols del partit d'avui han estat repartits. Hem demostrat que podem fer gols des de qualsevol posició i l'equip va creixent cada dia. També és cert que en moments determinats tenim jugadors que assumeixen la responsabilitat.”

Iker Romero (Jugador FCB Borges)

“Hem jugat molt bé, seguim en la mateixa línia de la Copa del Rei i veig l'equip amb moltes ganes i il•lusió. Veig l'equip a tot gas.”

“Ara que les coses estan sortint bé, hem de seguir treballant per no canviar la línia perquè els altres rivals intentaran canviar el nostre sistema de joc i no ho podem permetre.”

“Es veu un Barça més ràpid, físicament estem molt bé i amb moltes ganes. La Copa del Rei ha donat una empenta molt positiva de cara a la Lliga i nosaltres mateixos ens veiem amb moltes possibilitats de guanyar-la.”
Romero: “Veig  l'equip a tot gas”
Alcobendas, pròxim destí
Xavi Pascual ja centra tot l'interès en el pròxim partit de Lliga que es disputarà a Alcobendas, un equip que s'ho juga tot en aquesta recta final de la temporada i que necessita sumar punts per sortir de la zona de descens. “És un rival que s'està jugant la permanència i que la veritat serà molt difícil de superar. Nosaltres hem d'anar amb la mateixa intensitat que avui perquè si no ho fem estic segur que tindrem problemes”, ha assegurat el tècnic blaugrana.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana