03.03.2009 22:02

Victòria patida a Torrevella (23-27)

El Barça Borges ho ha passat malament per desfer-se del Torrevella, un rival que a priori no hauria de posar problemes al conjunt blaugrana. El FC Barcelona suma dos punts en l'últim partit de l'Asobal abans de la disputa de la Copa del Rei.

Els homes de Xavi Pascual han lluitat contracorrent durant el primer període. Contra tot pronòstic l'equip local s'ha col•locat per davant al marcador, situació que s’ha mantingut fins a arribar al descans (14-12). En la represa, el FC Barcelona ha aconseguit millorar el seu joc i a poc a poc es va sobreposar dels errors comesos a la primera meitat. Dos punts guanyats que mantenen als blaugranes en la part davantera de la classificació.

Començament fatídic

El Barça no ha començat amb bon peu el partit. Després d'aguantar set minuts amb el marcador en taules o amb el mínim avantatge, el conjunt local s'ha posat per davant amb el 4 a 3. Els blaugranes han lluitat sense parar per girar la truita, però Dimitrije Pejanovic s'ha convertit en el seu autèntic malson. El porter del Torrevella ha estat més que inspirat. Cert és que l'equip de Pascual tampoc ha estat del tot encertat de cara a porteria. Tant és així que des del minut vuit, quan Albert Rocas ha marcat el 4 a 4 fins al minut 15, quuan Laszlo Nagy ha posat l'electrònic en 6 a 5, els de Barcelona no han aconseguit superar la xarxa contrària.

El FC Barcelona no ha pogut avançar al combinat alacantí i finalment s'ha arribat al descans amb un 14 a 12.

Es fan els deures des del principi

A la represa els blaugranes han volgut resoldre aviat els seus errors i amb un parcial de 0 a 3 només començar el segon període s'han posat per davant al marcador (14-15). A partir d'aquest moment s'ha viscut un autèntic estira i arronsa que ha durat fins al minut 16, que ha estat quan Iker Romero, màxim anotador amb 8 dianes, ha fet el 18 a 20. Punt d'inflexió del conjunt blaugrana que s'ha fet amb el control del partit en aquesta recta final. Tres gols consecutius de Víctor Tomás a falta d'un minut i mig per al desenllaç del matx han sentenciat el partit (22-26). Ha estat el mateix jugador català el que ha marcat el 23 a 27.

Kasper Hvidt ha estat un dels jugadors més destacats d'aquest segon període amb sis parades de les 14 pilotes rebudes.

TORREVELLA, 23
FC BARCELONA BORGES, 27

Torrevella (14+9): Pejanovic, Anderson (-), Simonet (6), Madsen (1), Ancizu (2), Gurbindo (2), Cuartero (6,4p), Jiménez (2), Gómez (ps), Alberto Val (1), Pellitero (2), Matías (-) i López (1).

FC Barcelona Borges (12+15): Losert, Nodesdo (2), Garabaya (-), Demetrio Lozano (-), Ugalde (3), Laslonagy (3), Albert Rocas (2), Casper (ps), Víctor Tomás (4), Iker Romero (8,2p), Boldsen (1), Hansen (4) i Oneto (-).

Àrbitres: Fuertes Penella i Martín García.

Parcials: 2-2, 3-4, 6-4, 9-7, 11-10, 14-12; 15-15, 16-16, 18-19, 19-22, 21-23, 23-27.