FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

22.02.2009 21:40

Pascual: “Avui hem fet un gran partit”

Verònica Díez


Xavi Pascual està satisfet amb el joc del seu equip en el partit davant el Gudme. L'entrenador explica que el Barça ha fet un gran partit, encara que el que a ell el preocupa en aquest moment és el matx davant el CAI Aragó de dimecres que ve.


El tècnic barcelonista i un dels seus jugadors, Víctor Tomàs, han parlat amb Barça TV i lloc web del club (www.fcbarcelona.cat) per expressar les seves primeres sensacions després de la victòria davant el combinat danès (36-27) .

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

“Jo crec que avui hem fet un gran partit, una primera part més equilibrada, però sempre sota control intentant contrarestar el seu joc ràpid. En la segona meitat jo crec que hem tingut uns molt bons quinze primers minuts en els quals hem deixat el partit llest.”

"Ara mateix l'únic que tinc al cap és el partit contra el CAI i evidentment a tots ens agrada pensar en una possible heroica al camp del Ciudad Real. De tota manera, ara mateix nosaltres dimecres tenim un partit molt important davant el CAI Aragó. Quan juguem aquest partit ja pensarem en el Ciudad Real.”

“Álvaro és un jugador molt jove, és juvenil encara i ha de madurar però se li han de donar minuts perquè pugui anar madurant. Marc Antonio Oneto és un jugador que ens pot donar coses interessants, hem pogut reservar a Noddesbo i crec que tant Garabaya com Oneto ho han fet molt bé.”
Pascual: “Avui hem fet un gran partit”
Víctor Tomàs (Jugador FC Barcelona Borges)
“Mikkel i Jernemyr jugaven l'any passat allà. Són bons jugadors i sense ells aquest equip ha perdut potencial, però és un equip fort i un habitual a Europa. Un equip que si no estàs concentrat o no estàs bé et poden posar en problemes.”

“Estem treballant molt bé. Tot el que ha passat ja ho hem oblidat completament i estem aprofitant el treball que estem fent.”

"En Ciudad Real es lluitarà amb les mateixes ganes. Està molt complicat però evidentment si tenim alguna possibilitat a la Copa d'Europa passa per guanyar al Quijote Arena.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana