FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

16.02.2009 16:24

Pascual: “Ens hem de bolcar a la Lliga”

Meritxell Infante


Amb la intenció de girar full, el Barça Borges ha preparat el següent partit a la Lliga Asobal. Els blaugranes han viatjat a Eibar per enfrontar-se amb l’Arrate, un rival fort a casa, conscients de la importància de continuar vius a la Lliga.


El Barça Borges ha preparat el partit contra l’Arrate amb un únic entrenament abans de viatjar a Éibar. Ha estat una sessió llarga que ha concentrat allò que en altres circumstàncies es fa durant tota una setmana. “Hem fet un entrenament de prepartit, enfocant el nostre sistema defensiu i el nostre atac contra l’equip amb qui juguem i, a la vegada, intentant recuperar els jugadors del partit de dissabte”, afirmava Xavi Pascual, un cop finalitzada la sessió.

Un rival fort a casa

QM3D0747.jpgLa sessió de vídeo ha servit als blaugranes per canviar ràpidament el xip i centrar-se en el rival d’aquest dimarts a la Lliga (20.30 h). “Hem d’intentar concentrar-nos que això és la Lliga i que és la competició en què ens de bolcar ara mateix”, afirma Pascual. Pel que fa al rival, el tècnic blaugrana l’analitza així: “És un equip que a casa seva és molt fort. També durant la primera volta, aquí al Palau , van plantejar-nos força problemes. Vam guanyar al final del partit i bastant ajustat. És un equip que si manté el partit equilibrat és perillós”.

Fent pinya

Una bona mostra de la importància que els blaugranes donen a la competició de Lliga és que a Éibar viatgen els setze jugadors sèniors de la plantilla. “Hem decidit que anem els setze, perquè és un partit tremendament important per a nosaltres”, declara Pascual. Dimarts al matí, el Barça Borges farà una darrera sessió d’entrenament i el tècnic decidirà la convocatòria definitiva abans del partit.

Pascual: “Ens hem de bolcar a la Lliga”
El Ciudad Real hi va perdre
Que l’Arrate és un rival fort a casa n’és una bona mostra la victòria que van aconseguir a la quarta jornada de la Lliga Asobal contra el Ciudad Real per 28 a 26. Els bascos van donar la sorpresa davant els manxecs en un partit en què Kobin va anotar 9 gols.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana