FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.02.2009 21:10

Pascual: “Estic molt orgullós del meu equip”

Verònica Díez


Xavi Pascual, entrenador del Barça Borges, ha assegurat que està molt orgullós del treball realitzat pel seu equip en l'enfrontament davant el Ciudad Real. El tècnic blaugrana ha afirmat també que els seus jugadors “s'han exprimit al màxim”.


Xavi Pascual, Víctor Tomàs, Talan Dujshebaev i Viran Morros han comparegut en roda de premsa després de l'enfrontament d'aquest diumenge i han fet una valoració del partit.

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

“Hem començat posats en el partit i l'equip ha estat bé. Hem aconseguit posar-nos per davant, que era molt difícil. L'exclusió del final del primer temps ens ha fet molt de mal al començament del segon període.”

“El canvi defensiu ha permès que ells perdessin la concentració i ens ha ajudat a posar-nos dos gols per damunt del Ciudad Real . En la recta final del partit no ens ha acompanyat la sort.”

“El plantejament que tenim ara és a centrar-nos en l'Arrate, canvi de xip i tornar a ficar-nos a la Lliga i a veure si ens podem enganxar de nou.”

“M'agradaria destacar el comportament del meu grup dins i fora del camp. Em sento orgullós del meu equip i l’únic que puc fer és felicitar-los. Cal valorar l’esforç que han fet. A més he d'agrair l'ajuda del públic.”

“El Ciudad Real està en un punt de forma òptim i superior al de la Copa Asobal. Nosaltres ens estem recuperant de les situacions que estem vivint, però tots els jugadors s'han deixat la pell i han fet tot el que podien fer.”

Víctor Tomàs (Jugador FC Barcelona Borges)

“S'ha de treure una lectura positiva d'aquesta derrota. Hem pogut remuntar dues vegades un partit que s'havia posat molt complicat i contra un equip com el Ciudad Real. S'ha de seguir treballant i intentar aprendre de les derrotes i veure el costat positiu i seguir cap a davant.”

Pascual: “Estic molt orgullós del meu equip”
L'equip rival
Talan Dujshebaev (Entrenador BM Ciudad Real)

“Un entrenador no és un mag, no pot canviar un equipo de la nit al dia. Crec que la major preocupació ara de Xavi Pascual és jugar els partits i després recuperar a la gent abans del sistema de joc. Té molt poc temps per entrenar i comprenc que està vivint una situació complicada. Jo com company li desitjo el millor i que les coses li surtin bé.”

Viran Morros (Jugador BM Ciudad Real)

“Crec que la clau ha estat en la nostra defensa, que ens ha permès jugar bé al contracop. A més Sterbik ens ha ajudat molt a la porteria. A la part final del partit Zorman ha estat fenomenal a la zona central.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana