FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

13.02.2009 16:54

Pascual: “Tenim un deute amb l’afició”

Xavi Pascual té plena confiança en els seus jugadors davant el partit que els enfrontarà aquest dissabte al Ciudad Real a la Lliga de Campions. El tècnic blaugrana està convençut que l’afició ajudarà l’equip com en els partits importants.


El Barça Borges ha fet el darrer entrenament per preparar el transcendental partit de Lliga de Campions d’aquest dissabte contra el Ciudad Real (16.30 h). Els blaugranes estan preparats per a aquest partit i tot i la dificultat, el tècnic Xavi Pascual no pensa en la derrota: “Sabem que si perdem les nostres opcions són zero, però això no ha de ser una angoixa per afrontar un partit d’aquest estil. Crec que nosaltres estem capacitats per jugar partits amb pressió i espero que demà l’equip ho demostri, n’estic convençut que ho farà.”

Tot i que tenen el rival ben estudiat, l’entrenador del Barça Borges vol centrar l’esforç en el joc del seu equip: “Hem de mirar-nos a nosaltres mateixos, a veure si som capaços de pujar el nostre nivell. Aquest és el repte”.

L’esperit blaugrana, molt present

Xavi Pascual, com a home de la casa, té ben clara la filosofia blaugrana. “El Barça no pot anar enlloc pensant que perdrà. Aquesta és la cultura que hi ha a aquest club, des de petits, i és una cosa nostra. Va en el nostre orgull i en el nostre sentiment de club”, afirma el tècnic culer.

Del que no té cap mena de dubte és del suport del públic del Palau en un partit tan important com el d’aquest dissabte. “Crec que aquest any a casa hem rebut el suport de la nostra afició en els partits importants sempre, independentment del resultat, i crec que aquest és un deute que tenim amb l’afició. Demà vindrà gent i ens ajudaran com ho han fet sempre”, expressa Pascual. “Espero que l’equip estigui a l’alçada, que també estic segur que ho estarà.”
Pascual: “Tenim un deute amb l’afició”
Convocatòria en ‘stand by’
Per al partit contra el Ciudad Real, Pascual té tota la plantilla disponible. Els jugadors del Barça Borges ja coneixen la convocatòria i el set inicial que jugarà, però el tècnic blaugrana ha preferit no fer-la pública fins al moment del partit, perquè creu que això “ajudarà que l’equip estigui més concentrat”.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana