FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

10.02.2009 23:06

Pascual: “És un orgull començar amb victòria”

Verònica Díez


Xavi Pascual, que des d'aquest dilluns és el nou entrenador del Barça Borges, ha assegurat que és un orgull per a ell haver començat amb una victòria la seva trajectòria com a tècnic blaugrana. El seu equip ha guanyat per 30 a 26 a l'Almeria.


Barça TV i la pàgina web del club (www.fcbarcelona.cat) han pogut parlar amb Xavi Pascual, Cristian Ugalde i Marc Antonio Oneto després del matx d'aquest dimarts i aquestes han estat les seves impressions:

Xavi Pascual (Entrenador FC Barcelona Borges)

10-02-09_WEB_BALONMANO_02.jpg“Les sensacions han estat rares. Sempre és especial el teu primer partit, però la cosa més important era la rebuda de l'equip. Durant el partit no m’he trobat incòmode, sinó tot al contrari. He rebut molt suport dels meus jugadors i de tots els tècnics que treballen amb mi.”

“Estic molt content amb l'actitud de l'equip i de a lliurament i les ganes amb les quals han vingut a jugar el partit. Tenen moltes ganes de tornar a fer les coses bé i crec que això és el principal.”

“Era d'esperar que després de la situació que han estat vivint els meus jugadors aquests últims dies, a l'equip li costés concentrar-se en el partit.”

“Álvaro Ruiz i Joan Saubich són dos jugadors del primer equip per a mi. És per això que tindran les mateixes possibilitats que qualsevol altre jugador. Evidentment els falta experiència, però en algun moment han de començar a agafar-la. Estic molt orgullós que dos jugadors del planter hagin pogut jugar.”

“Confio plenament en el meu equip. Davant el Ciudad Real serà difícil però ja hem estat capaços de guanyar a aquest conjunt dues vegades i podem fer-ho una tercera. El que m'agradaria és que la gent vingués al Palau a donar-nos suport.”

Marc Antonio Oneto (Jugador del FC Barcelona Borges)

“Cada partit és un món i cal saber diferenciar entre el partit d'avui i el d'aquest dissabte. Davant l'Almeria ens ha costat bastant. Hem estat lluitant tot el temps contra nosaltres mateixos. Hem d'agafar confiança i això s'aconseguirà amb la feina diària.”

“Personalment és un èxit per a mi estar en el FC Barcelona. Jo quan vaig sortir del meu país vaig deixar allà moltes coses. És per això que em vaig plantejar moltes coses. Vaig estar un temps al Barça i sempre he volgut tornar.”
Pascual: “És un orgull començar amb victòria”
Cristian Ugalde (Jugador FC Barcelona Borges)
“Des del principi ens ha costat molt ser superiors a l'Almeria. Si et fixes, al final del partit encara no havia res decidit.”

“Suposo que ha pogut influir les nostres ganes i el sortir amb tanta intensitat. Volíem fer les coses bé i hem estat lluitant tota l'estona contra nosaltres mateixos. Volíem acabar amb la ratxa dolenta ràpid i això ens ha complicat encara més les coses.”

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana