FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

09.02.2009 19:43

Barrufet: “Donarem el màxim suport a l'entrenador”

Verònica Díez


Els jugadors del Barça Borges estan il·lusionats amb el canvi de direcció de l'equip. El capità blaugrana assegura que “donarem el màxim suport a l'entrenador i l'ajudarem en tot el que faci falta.”


Aquest dilluns, Xavi Pascual ha dirigit la seva primera sessió d'entrenament. Els jugadors afronten aquesta nova etapa amb confiança, tal com afirma Barrufet. “Les coses canvien per anar a millor i això és el que esperem en aquests moments” afirma el porter del FC Barcelona.

Tranquil•litat a la plantilla

La plantilla blaugrana està vivint aquests moments de transició amb tranquil•litat. “Ho estem afrontant amb tota la tranquil•litat que es pot”, explica David Barrufet. D'altra banda, el capità comenta que: “Intentarem donar més de sí i ajudar a Xavi Pascual en la seva nova tasca perquè el seu treball com a entrenador sigui més senzill.”

Il•lusionats amb la nova situació

esentrenohandbol_x24x.jpg“L'equip està il•lusionat i amb moltes ganes de començar aquesta nova etapa, esperem que vagi tot bé”. Així és com se senten els components del Barça Borges amb l'arribada de Xavi Pascual a la banqueta blaugrana com a nou entrenador i així ho fa saber el capità de l'equip. Amb això, esperen que l'equip torni a guanyar títols. Segons Barrufet: “Volem que les coses vagin millor que fins ara.” Davant el Keymare Almeria aquest dimarts s'intentarà donar el primer pas.

Un entrenador molt respectat

Xavi Pascual és un entrenador molt respectat pels jugadors i així ho confirma el capità del conjunt blaugrana. David Barrufet explica que tot el vestidor respecta molta a l'entrenador i que confia en el seu treball. A més, afegeix: “És un tècnic que coneix perfectament la casa i que sap com pensa un jugador, ja que ell també ho ha estat. És per això que és un bon candidat i un bon entrenador per portar a la perfecció les regnes del Barça.”
Barrufet: “Donarem el màxim suport a l'entrenador”
“Guanyarem segur”
Optimisme no li falta a David Barrufet. El Keymare Almeria visitarà el Palau Blaugrana en la jornada 17 de la Lliga i el porter del FC Barcelona està convençut que el seu equip guanyarà. “Espero que es comenci a veure la millora de l'equip”, exposa el jugador.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana