FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

06.02.2009 16:45

Cadenas: “Ens hem de centrar on som”

Meritxell Infante


El Barça Borges comença la segona volta de la lliga Asobal amb la incertesa de com estarà l’equip després de més d’un mes sense competir. Manolo Cadenas espera una victòria a la pista del Valladolid que els doni una empenta de cara al títol.


Davant del repte de començar la segona volta de la Lliga Asobal a la pista del Valladolid (dissabte, 18.30h), Manolo Cadenas vol que els seus jugadors s’hi concentrin plenament: “Ens hem de centrar on som. Anem líders amb el Ciudad Real a la lliga i guanyar a la pista del Valladolid ens pot donar un plus de cara al títol perquè allà precisament va perdre el Ciudad Real i el Portland, només hi han guanyat el Pilotes i l’Ademar. De les últimes deu vegades només s’hi ha guanyat tres. És un partit que pot marcar una dinàmica per a la segona volta.”

QM3D1654.jpgDesprés de més d’un mes sense partits, per al tècnic blaugrana, el que més costa és “la incertesa de saber com començaràs la competició”, però també espera que l’equip “sigui el que va iniciar la competició davant el Ciudad Real, amb aquella empenta, intensitat i desimboltura”.

Un Valladolid minvat

Tot i el seu historial, el Valladolid no es troba en el seu millor moment. “Tenen la baixa de Krivokapic que sempre es nota en un equip que ha de gestionar al màxim tots els recursos que té”, opina Cadenas, però també afegeix que “Pastor sempre fa un gran treball com ha demostrat no només al Valladolid sinó també a la selecció i està acoblant un equip de futur. Crec que les victòries davant equips grans ho demostren.”
Cadenas: “Ens hem de centrar on som”
Els jugadors descartats
Per a aquesta primera convocatòria de l’any, Manolo Cadenas ha deixat fora de la llista a tres jugadors: Barna Putics, Venio Losert i Marco Oneto.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana