FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.02.2009 17:17

Tomás: “Fem creu i ratlla”

www.fcbarcelona.cat


Després del Mundial de Croàcia, Víctor Tomás ja està preparat per reprendre la feina amb el Barça Borges. El jugador blaugrana assegura que no els afectarà l’experiència mundialista per centrar-se amb la seva feina amb el conjunt barcelonista.


El Barça Borges torna aquesta setmana a la feina amb els jugadors internacionals per reprendre la competició. Els blaugranes que han participat al Mundial de Croàcia ja van tornant a Barcelona i un dels primers en fer-ho ha estat Víctor Tomás. L’extrem blaugrana ja està a punt per reincorporar-se a la disciplina de Manolo Cadenas i ha estat al Barça Notícies de Barça TV. El Barça Borges comença la segona volta a la pista del Valladolid (dissabte, 18.30h).

Victor_croatia2009.jpgTot i que la seva experiència mundialista no ha estat molt bona, amb una tretzena posició per a la seva selecció, el blaugrana ja està centrat en la seva feina amb el Barça Borges. “Nosaltres hem passat uns dies molt durs a Croàcia, perquè no estem acostumats a aquest tipus de derrotes, però hem tingut uns dies de descans en arribar. Fem creu i ratlla. El Barça és una altra cosa i ara tenim un partit important al camp del Valladolid a la Lliga”, afirma l’extrem blaugrana.

Un Barça al 100%

Si el record del Mundial no ha estat bo per Tomás, tampoc ho va ser el darrer partit que va jugar amb el Barça Borges, quan els de Cadenas van caure a la final de la Copa Asobal contra l’Ademar al Palau. Però segons el blaugrana, l’aficionat culer es trobarà a partir d’ara “un Barça amb el 100% de ganes de tornar al camí de la victòria”. “Vam començar la temporada molt bé i hem acabat la primera volta molt malament a la Copa Asobal. Amb el Barça no es pot quedar segon i a les competicions que hi continuem vius ho farem amb les màximes ganes”, assegura en Víctor. “El vestidor està unit i té ganes de guanyar, per nosaltres no quedarà”, afegeix.
Tomás: “Fem creu i ratlla”
Dimarts torna a la feina
Els internacionals que han jugat amb la selecció de Valero Rivera es reincorporan als entrenaments aquest dimarts a les 10h al Palau. La resta de mundialistes ho faran dimecres a la tarda.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana