Handbol - Mundial de Croàcia

30.01.2009 19:54

Dinamarca diu adéu a la final (22-27)

La selecció danesa on juguen Kasper Hvidt i Mikkel Hansen ha caigut davant França a la primera de les semifinals disputades en el Mundial de Croàcia. Dinamarca lluitarà pel tercer lloc diumenge a partir de les 15.00 hores.

Hvidt i Mikkel encara poden tornar a Barcelona amb una medalla, la de bronze. Després de proclamar-se campions de l'Europeu de Noruega, intentaran tornar a pujar al podi. El seu contrincant d'aquest divendres, França, ha deixat clar que vol repetir l'or de Pequín.

En el partit d'aquest dimecres el primera línia barcelonista, Mikkel, ha fet un bon paper, però ni els seus quatre gols han salvat al seu equip de la derrota.

Sentència als 16 minuts

Els primers 15 minuts de partit han estat molt igualats, però un parcial de 0 a 3 en el minut 16 ha marcat les primeres diferències per als francesos (7-10). Això no ha quedat aquí i és que just abans de finalitzar el primer temps, Dinamarca ha encaixat quatre gols consecutius que ha deixat l'electrònic en 9 a 15, una diferència ja bastant àmplia abans de marxar al descans. Amb un 11 a 16 s'ha sentenciat la primera part.

A la represa s'ha mantingut el ritme de joc i ha passat pràcticament el mateix que en els primers 30 minuts. Als 22 minuts, els danesos han fet un 4 a 0 que tornava a donar esperances (20-24), però no han estat capaços de parar la resposta francesa. 22 a 27 ha estat el resultat final.
Els golejadors del partit
Dinamarca (22): Hvidt, Mogensen (2), Boesen, Jorgensen, Jensen (1), Christiansen (2), Bruun (5), Eggert (3), Landin, Spellerberg, Knudsen (4), Mikkel (4), Lindberg i Nielsen (1).

França (27): Fernández (2), Guille (5), Narcisse (3), Karaboue, Karabatic (2), Kempe (2), Junillon, Omeyer, Abati (1), Abalo (7), Sorhaindo (1), Guigou (4), Sorhando (1), Guigou (4), Bosquet i Ostertag.