FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.01.2009 16:04

Hvidt i Losert destaquen al Mundial

Meritxell Infante


La porteria blaugrana té una bona representació a les semifinals del Mundial. Kasper Hvidt i Venio Losert aturan llançaments amb Dinamarca i Croàcia, respectivament, i han desmostrat la bona feina que s’està fent al Palau.


El cos tècnic blaugrana està satisfet del bon paper que els porters del Barça Borges estan fent al Mundial de Croàcia. Els blaugranes Kasper Hvidt i Venio Losert estan fent un Mundial a gran nivell i, a més, les seves seleccions han arribat a les semifinals, en part, gràcies a la seva bona manera de fer. “Tant l’un com l’altre estan jugant a un bon nivell i és un motiu d’orgull per a nosaltres”, assegura Xavi Pascual, segon entrenador del Barça Borges.

Losert, eficàcia en els penals

Losert_IHF.jpgTot i que no ha disputat tants minuts com el seu company Alilovic, Venio Losert, amb la seva habitual discreció, està treballant amb la màxima eficàcia amb la selecció amfitriona, Croàcia. El porter blaugrana és el millor porter davant els penals, amb un 50% d’encert, i el novè pel que fa a tots els llançaments en general, amb un 38% d’efectivitat. “Venio és un porter molt regular amb uns números que donen molta estabilitat a un equip i crec que això ho està mostrant”, explica Pascual.

Hvidt, de menys a més

Kasper Hvidt, que està disputant el Mundial amb Dinamarca, ja és el cinquè millor porter del Mundial pel que fa a encert sota pals, amb un 39% d’efectivitat. “Kasper va començar una mica irregular però poc a poc s’ha anat posant a to. El partit que va jugar contra Alemanya va estar excepcional”, opina el segon entrenador blaugrana.
Hvidt i Losert destaquen al Mundial
Mikkel, l’altre semifinalista
Amb Dinamarca, a més de Hvidt, també està fent un bon paper Mikkel Hansen. Tot i la seva joventut, el primer línia blaugrana ha reivindicat el seu lloc a la selecció danesa i ha destacat en partits tan importants com a la victòria davant Noruega, on va fer deu gols i va ser escollit millor jugador del partit.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana