FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

29.01.2009 16:22

Cadenas: “Hem d’ajudar-nos per reprendre la competició”

Meritxell Infante


El Barça Borges escalfa motors per començar la segona volta de la Lliga Asobal. Manolo Cadenas espera els internacionals, dels quals tres opten a medalla, per fer retrobar l’equip amb la victòria. L’equip necessita fer pinya abans de la represa.


Els jugadors blaugrana que han participat al Mundial amb la selecció espanyola ja han tornat de Croàcia però no s’incorporaran als entrenaments amb el Barça Borges fins dimarts. Durant aquesta setmana, Manolo Cadenas treballa amb quatre jugadors de la primera plantilla, Lozano, Boldsen, Noddesbo i el novingut Oneto, amb la col•laboració de jugadors del planter. El tècnic blaugrana espera a la resta dels seus homes, que estan disputant el Campionat del món, per preparar l’inici de la segona volta de la competició. En declaracions a www.fcbarcelona.cat, el tècnic blaugrana parla de la feina al Palau i d’aquests últims dies de Mundial.

Com han desenvolupat el treball aquesta setmana amb l’equip reduït?

Hem entrenat amb quatre jugadors de la primera plantilla, amb la incorporació de Marco Oneto, i les sessions han quedat més equilibrades amb dos primeres línies i dos pivots. També hem incorporat jugadors del juvenil i el júnior als entrenaments, que són jugadors de qualitat. Fa dos anys que s’ha iniciat un nou projecte de captació i treball amb joves i comencen a veure’s els fruits. Els intento incorporar als entrenaments del primer equip per poder contrastar el seu nivell, que és molt alt.

Aquesta setmana s’ha incorporat Marco Oneto a l’equip. Què li sembla aquest nou fitxatge?

QM3D0026.jpgÉs un jugador que ja va estar aquí fa temps i en els últims anys ha fet el seu camí cap a l’elit, per això valora molt el que ha aconseguit tornant al Barça. Oneto ens podrà aportar tota la il•lusió d’un home que ha arribat a l’elit i, a més, tota la força que ha adquirit. Reforçarà el centre de la defensa i és també un pivot que amb el seu físic guanya als rivals.

A part del cansament físic, els jugadors que han participat al Mundial amb la selecció estatal vénen tocats anímicament. Com els pot afectar això a la represa de la competició amb el Barça Borges?

Hem d’ajudar-nos per reprendre la competició. El desig del grup és començar ja i demostrar contra el Valladolid que volem guanyar la Lliga. Són situacions que succeeixen i els nostres jugadors tenen prou experiència i saben que l’única manera de superar-ho és amb confiança.

A les semifinals del Mundial hi ha tres jugadors del Barça Borges, Losert amb Croàcia i Kasper i Mikkel amb Dinamarca. Com veu les seves opcions ara en semifinals?

Croàcia i França semblen els favorits per a la final, però també ho semblava Alemanya i Dinamarca els va guanyar. Els danesos són campions d’Europa i poden sorprendre França. Tant de bo hi hagi una final Dinamarca-Croàcia, perquè així tindríem a tres jugadors lluitant per l’or.
Cadenas: “Hem d’ajudar-nos per reprendre la competició”
Metge i fisioterapeuta, ja al Palau
Aquest dijous ja s’han reincorporat a la disciplina blaugrana, després de la seva participació al Mundial amb la selecció de Valero Rivera, el doctor Josep Antoni Gutiérrez i el fisioterapeuta Sebastià Salas. Tots dos han estat presents a la sessió d’entrenament al Palau dels de Cadenas per començar a preparar l’equip per a la represa de la competició.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana