FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol - Mundial de Croàcia

24.01.2009 19:33

Ugalde s'acarnissa amb Austràlia

www.fcbarcelona.cat


La selecció espanyola d'handbol, que lluita a Pula per la tretzena posició, ha superat amb contundència Austràlia per un resultat de 10 a 42. Ugalde ha estat el que més s'ha acarnissat amb els australians, amb un total de 9 gols.


El primer partit de la Copa del President ha servit perquè el combinat espanyol s'empassés tota la ràbia acumulada després d'acomiadar-se de la segona fase del Mundial de Croàcia. Val a dir que la selecció australiana és la més feble del torneig. Malgrat això, els homes de Valero Rivera han mostrat una gran professionalitat i s'han pres l'enfrontament com si fos una final.

Pur tràmit

Austràlia s'ha vist desbordada des del primer moment de partit. Sis gols en el primer període i quatre en el segon han estat el màxim que han pogut fer en els 60 minuts. Per la seva part, el conjunt espanyol no ha parat de marcar, primer 18 a la primera part i més tard 24 fins que s'ha xiulat el final d'aquest enfrontament. L'Austràlia – Espanya ha començat amb un parcial de 0 a 6, tot un avís de l'equip de Valero Rivera a una selecció que no aconsegueix sumar en aquest torneig. La resta de partit ha transcorregut sense cap disputa.

Els extrems segueixen marcant la diferència

Si Cristian Ugalde s'ha convertit en l'autèntica estrella del xoc amb nou dianes, Víctor Tomàs no ha estat menys. El català ha marcat sis gols des de l'extrem contrari al del seu company, el dret, i ha estat el segon màxim golejador de la tarda. Dos gols menys ha convertit Albert Rocas, aquest des de la mateixa posició. Els extrems blaugrana segueixen demostrant que són pilars importants dins de la selecció espanyola.

També des de la segona línia, ha marcat Rubén Garabaya. El pivot ha fet tres gols.

Ugalde s'acarnissa amb Austràlia
LA FITXA DEL PARTIT
AUSTRÀLIA, 10
ESPANYA, 42

Austràlia (6+4): Varkanitsas (Eitzen); Blondel (2), Fletcher (3,1p), Thomas, Schofield, Matic, Calvert (1), Kelly (1), Ridley, Turanjanin, Subotic (3) i Jerkov.

Espanya (18+24): Hombrados; Entrerríos (4), Ugalde (9), Rocas (2,1p), Cañellas (1), Garabaya (3), Andreu (5), Morros (2), Perales (2), Juanín (1p), Ruesga (3,1p), Víctor Hugo (4) i Tomás (6).

Parcials: 0-3, 0-6, 3-9, 4-12, 5-15, 6-18; 7-22, 8-26, 8-31, 8-35, 10-39, 10-42.

Àrbitres: Elmoamli i Shabam

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana