FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.01.2009 17:48

Oneto: “Vinc a complir un somni”

Gustau Galvache


En aquest termes s’expressa el nou jugador del FC Barcelona Borges, Marco Antonio Oneto. Pel pivot xilè, el fet de tornar a Barcelona “forma part de les coses que volia assolir en sortir del meu país”.


I és que Marco Antonio Oneto havia passat per Barcelona en la seva etapa de Juvenil. Va arribar a Barcelona de la mà de Xesco Espar i durant dues temporades va estar entrenant i jugant a les categories de base de l’handbol blaugrana.

Amb ganes d’agradar

Marco Antonio Oneto és un home que vol superar els reptes que es va plantejar fa uns anys: “Vaig sortir del meu país amb la il•lusió de poder millorar i fer ho en un lloc on l’handbol era important. Vaig poder venir a Barcelona i ara tornaré a la ciutat que em va acollir per primera vegada.”

Oneto coneix bé el que significa jugar al Palau: “El Barça és un equip supercomplet, amb un gran vestidor. És un club gran en majúscules i per poder estar aquí ho has de donar tot.”

“Sé que el lloc de pivot està molt ben cobert amb tres grans jugadors com són Garabaya, Jernemyr i Noddesbo, i la meva missió serà posar-me a disposició de Manolo Cadenas per poder aportar a l’equip el que sigui necessari”, explica el nou pivot blaugrana.

Talent per atacar i defensar

Segons el segon entrenador del FC Barcelona Borges, Xavier Pascual, “Oneto és un jugador amb molt talent tècnic i físic i aquest talent que té ens ajudarà en l’aspecte ofensiu i defensiu.”

“A nivell ofensiu, ens permetrà poder jugar més pilotes altes al pivot del que ho fèiem fins ara i així millorar amb el jugador que juga a prop de la línia”, apunta Xavier Pascual.

Oneto reuneix unes altres característiques com a jugador: “Sap resoldre bé en el joc d’u contra u i la seva gran envergadura ens ajudarà en el centre de la defensa, a la vegada que reforçarà el nostre sistema defensiu”, explica el segon entrenador de l’handbol blaugrana.

Oneto: “Vinc a complir un somni”
Bons amics
De la seva etapa blaugrana Marco Antonio Oneto conserva bons amics. Guarda bona relació amb David Barrufet i Demetrio Lozano, però amb qui més vincle manté és amb Laszlo Nagy, ja que un jove Oneto i un jove Nagy van compartir pis durant els primers anys de l’hongarès a Barcelona.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana