FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

23.01.2009 16:04

Blaugranes que destaquen al Mundial

Meritxell Infante


Més enllà de l’actuació de les diferents seleccions, els jugadors del Barça Borges estan tenint una actuació destacada en el Mundial de Croàcia. Blaugranes com Nagy o Hvidt podran continuar lluïnt-se a la segona fase.


Tot i que Espanya no ha aconseguit classificar-se per a la segona fase, els jugadors blaugrana han destacat en diferents aspectes del joc. De tots els jugadors del Barça Borges que estan participant al Mundial, els que més gols han fet fins ara juguen a la selecció de Valero Rivera. Iker Romero és el màxim golejador blaugrana amb 27 gols, seguit de Juanín amb 23 i Rocas amb 22. Juanín, a més, destaca per la seva capacitat de recuperar pilotes, amb 7 recuperacions.

Nagy, gran en defensa

Nagy_croatia2009.jpgLaszlo Nagy està participant activament en el bon camí d’Hongria, que només ha encaixat una derrota davant França. El lateral blaugrana té un paper molt destacat en defensa i és líder destacat del Mundial en blocatges, amb 16 en cinc partits. Nagy també està destacant en el capítol d’assistències, amb 14.

Els porters, a bon nivell

Pel que fa a la porteria, Kasper Hvidt, amb Dinamarca, i Venio Losert, amb Croàcia, han passat a la segona fase amb èxit. Kasper és fins ara el setè millor porter del Mundial amb un 40% d’encert. La selecció amfitriona està vivint el seu Mundial al màxim i el blaugrana Losert ho està disfrutant. Tot i que el seu company Alilovic li està robant protagonisme, Venio està oferint una gran efectivitat sota pals (37%) i és el segon millor porter en llançaments de penal.
Blaugranes que destaquen al Mundial
Jernemyr, a la reserva
L’únic jugador blaugrana que encara no ha debutat en el Mundial és Magnus Jernemyr. El pivot suec ha viatjat com a jugador reserva de la seva selecció i espera la seva oportunitat per estrenar-se en aquesta segona fase.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana