FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

19.01.2009 20:25

Tornada als entrenaments

Verònica Díez


El Barça Borges ha tornat aquest dilluns als entrenaments. Després de gairebé un mes sense trepitjar el Palau Blaugrana, Noddesbo, Boldsen i Lozano han tornat amb il•lusió i amb les piles carregades per afrontar la segona volta de la Lliga.


Mentre 13 blaugranes estan en aquests moments disputant el Mundial, tres barcelonistes s'han tornat ja al treball per recuperar el to físic després de les vacances nadalenques. Jesper Noddesbo assegura que la primera presa de contacte amb la pista ha estat un poc avorrida. “Som molt pocs, però cal mirar el costat positiu. D 'aquesta manera i amb tot el temps que tenim, podem preparar millor la segona fase de la temporada”, explica el danès.

Rubiella al comandament

El preparador físic de l'equip, Toni Rubiella, és l'encarregat de la posada a punt dels tres jugadors que estan a Barcelona. L'entrenador, Manolo Cadenas, i el seu ajudant, Xavi Pascual, estan a Croàcia, encara que com a espectadors.

El treball físic i de recuperació serà el que més temps ocupi en les sessions d'entrenament d'aquests dies. S'ha d'estar al 100% per quan tornin la resta de jugadors i d'aquesta manera poder ajuntar forces per afrontar el primer partit de l'any. Serà ni més ni menys que contra el BM Valladolid.

Amb ganes de tornar

190109_entreno_handbol.jpg_2.jpgA la pista blaugrana s'han pogut veure somriures i relaxació. Ha estat el primer dia. A més els jugadors tenien moltes ganes de tornar a compartir entrenaments. Noddesbo comenta: “Avui estic un poc cansat, però en general ha anat molt bé. Tenia ganes de tornar.” Per la seva part, el pivot blaugrana no ha tingut vacances de Nadal i és que fins fa pocs dies ha estat concentrat amb la selecció danesa.
Tornada als entrenaments
Segueixen el Mundial
Joachim Boldsen, Demetrio Lozano i Jesper Noddesbo segueixen des de Barcelona el Mundial. El pivot danès recolza a la seva selecció però sap que les coses no seran fàcils per al seu equip. Com espectador, assenyala que està molt content amb el treball de tots els blaugranes que estan a Croàcia. “Ho estan fent molt bé la veritat i tant de bo segueixin així i algun torni amb una medalla”, assevera.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana