FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.01.2009 05:12

Mikkel, el millor jugador danès de l'any

Verònica Díez


El primera línia del FC Barcelona Borges, Mikkel Hansen, ha recollit aquest dimecres el premi al millor jugador danès de l'any. Una empenta més per al blaugrana que està a punt de disputar el Mundial de Croàcia amb la seva selecció nacional.


El jove danès s'ha convertit en una de les petites joies de l'handbol europeu. Al barça Borges ja és un dels homes clau i és que amb el seu cop de dreta no se li ha resistit res.

Màxim golejador a la primera volta

QM3D7747.jpgAmb 69 gols, Mikkel Hansen és el màxim golejador del seu equip. El seu llançament exterior i el seu encert des dels set metres són els seus forts. Des dels nou metres ha aconseguit 27 gols, només tres menys que el màxim anotador des d'aquesta distància, Laszlo Nagy. Des de la línia de penal, Mikkel és el rei. La seva efectivitat ha estat del 90.4%, després de marcar 19 dels 21 llançaments efectuats.
Mikkel, el millor jugador danès de l'any
“Estic molt orgullós”
Aquestes han estat les primeres paraules de Mikkel a l'assabentar-se que era el jugador de l'any. “Aquest premi prova que estic fent les coses bé, que estic portant de la millor manera el dia a dia i que els meus companys estan d'acord amb això”, ha afegit el barcelonista.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana