FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

14.01.2009 16:09

Masip: “Era un dels equips a evitar”

www.fcbarcelona.cat


Els blaugranes han rebut el resultat del sorteig de la Copa del Rei amb la convicció que el Granollers no serà un rival fàcil de superar. El Barça Borges ja es va enfrontar l’equip amfitrió de la Copa del Rei la temporada passada a Saragossa.


En representació del FC Barcelona Borges han assistit al sorteig el secretari tècnic de la secció d’handbol, Enric Masip, i el responsable de la secció, Xavi O’Callaghan. Tant Masip com l’entrenador, Manolo Cadenas, coincideixen que jugar contra l’equip amfitrió és un factor clarament en contra.

Enric Masip, secretari tècnic FC Barcelona Borges

“Un dels equips a evitar era el Granollers. No ha estat un bon sorteig per a nosaltres. És un equip a qui sempre ens costa guanyar i més aquest any que juguen la Copa a casa. A la Copa no hi ha marge d’error.”

“És el pitjor partit que ens podia tocar per començar però una victòria ens donaria confiança per enfocar un rival complicat a semifinals.”

QM3D2787.jpg“El partit de Lliga d’aquesta temporada a Granollers ens va sortir rodó i ells no van estar fins. No ens serveix de referència, perquè Granollers ha fet una bona primera volta, té un equip equilibrat i bé va merèixer un empat amb el Ciudad Real. Malgrat ens trobem un Palau Olímpic ple, això ens han de motivar encara més. Ens calen tres bons partits per guanyar la competició.”

Manolo Cadenas, entrenador FC Barcelona Borges

“No és un dels grans però està jugant bé aquesta temporada. A més tindran el factor pista a favor i això és un aspecte molt important a tenir en compte. A la Copa hi ha molta igualtat entre tots els equips i això dóna força a l’equip organitzador. L’any passat ja ens va tocar l’amfitrió de la Copa, el CAI Aragó a Saragossa.”

QM3D1681.jpg"El Granollers està fent una gran temporada. És un equip amb molt dinamisme i s’ha reforçat bé, amb Cañellas, una gran incorporació a l’atac. En lliga vam guanyar a la seva pista però aquell partit ja està oblidat, aquest de Copa serà una altra història."

Juanín García, jugador FC Barcelona Borges

“La casualitat ha volgut que ens tornem a enfrontar a l’equip organitzador, ja ens va passar la temporada passada a Saragossa. El Granollers és un equip que està en bona ratxa i que ha fet una bona primera volta de la temporada. Com sabem, sempre és difícil guanyar a la seva pista.”

“La clau és sortir a totes. La Copa és un torneig que ve de gust jugar-lo i guanyar-lo. Per vèncer el Granollers hem d’estar encertats en defensa per poder sortir al contraatac i no deixar-los fer el seu joc.”
Masip: “Era un dels equips a evitar”
L’opinió del rival
Llorenç Rueda, entrenador Fraikin Granollers

“És curiós que hagi tocat un Barça-Granollers, per la rivalitat que existeix. És una competició que en fa especial il•lusió perquè després de fer una primera volta bastant bona podem fer un bon paper jugant a casa la Copa del Rei.”

“És un grandíssim equip i ens va guanyar a la Lliga amb certa facilitat però nosaltres no vam estar al nivell. Aquest partit de Copa em fa il•lusió per demostrar al públic que el nostre nivell és millor que el que vam oferir en aquell partit.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana