12.01.2009 10:49

Els de Rivera convencen (28-17)

La selecció estatal d’handbol es va imposar a Alemanya al tercer partit del Torneig Internacional d’Espanya, que s’ha disputat a Algesires. L’equip, que compta amb set blaugranes, va oferir un joc brillant davant l’actual campiona del món.

Després de guanyar Argentina i Portugal en els partits previs, la selecció estatal es va imposar en el partit definitiu davant el rival més fort de la competició, el combinat alemany, per un contundent 28 a 17. L’equip de Valero Rivera va mostrar el seu millor handbol, tot i ser només el quart partit que dirigia com a nou seleccionador. La velocitat, la forta defensa i la bona actuació dels porters, amb un sòlid Barrufet que va jugar a la segona part, va donar els arguments per aconseguir la victòria final davant un dels favorits per al Mundial de Croàcia.

Bona actuació dels blaugranes

Els jugadors del Barça Borges van tenir una actuació destacada en aquest partit. A més de Barrufet, va estar especialment inspirat Juanín García, amb set gols i com a llançador de penals. Romero es va mostrar en forma, amb sis gols, i també van contribuir al marcador Rocas, amb tres dianes, i Tomás i Garabaya, amb dues cadascun.