10.01.2009 09:59

Primera victòria oficial (37-18)

La selecció espanyola, comandada per Valero Rivera, ha aconseguit la primera victòria oficial. Es van imposar l’Argentina per un contundent 37 a 18, amb una gran actuació de David Barrufet.

La selecció espanyola està al capdavant de la classificació després de disputar-se la primera jornada del XXXIV Torneig Internacional d’Espanya. Hi participen les seleccions d’Espanya, Alemanya, Portugal i Argentina. Ahir, els de Valero Rivera es van imposar aquesta última per un contundent marcador de 37 a 18. Aquesta tarda s’enfronten a Portugal, que divendres va perdre davant Alemanya.

Màxima superioritat

En el partit contra els argentins, on jugava l’exblaugrana Eric Gull –qui va acabar com el màxim anotador de l’Argentina-, la superioritat d’Espanya va ser total. Sobretot a la porteria, on el capità David Barrufet va estar esplèndid aturant les envestides dels argetins. L’actuació del porter, juntament amb el bon paper de la defensa, amb Entrerríos, Cañellas, Garabaya i Perales. Al descans, els de Valero Rivera ja guanyaven d’11: 19-8.

A la represa, Víctor Tomás va ser el protagonista del matx amb bones accions al contraatac. Ruesga va ser el màxim anotador del partit amb 7 gols, i Iker Romero va disposar només d’uns minuts en què va aconseguir-ne un.

Valero destaca Barrufet

El tècnic de la selecció espanyola va destacar el paper del porter del Barça Borges: “El resultat és enganyós perquè l’Argentina ha generat bones ocasions en els quinze primers minuts, però Barrufet les ha tret, el què ha provocat que la porteria es fes més petita.”