FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

02.01.2009 15:17

Barrufet: “Tenim equip per aspirar a tot”

Meritxell Infante


David Barrufet mira cap al futur amb optimisme. El capità del Barça Borges fa balanç de la situació de l’equip abans d’afrontar el 2009. L’equip d’handbol blaugrana té nous reptes per assolir un cop finalitzi el Mundial de Croàcia.


Porta 20 anys al primer equip blaugrana i viu el dia a dia a l’handbol amb la mateixa il•lusió que un nen. El capità del Barça Borges ha passat aquests dies les festes de Nadal en família abans de marxar concentrat amb la selecció però té molt present els reptes que ha d’afrontar el Barça Borges aquesta temporada. “A la Lliga estem molt bé, jugant a un bon nivell. A la Lliga de Campions ens ha tocat un club molt difícil, però tenim les nostres opcions. Crec que si guanyem el Ciudad Real al primer partit i ells perden el segon contra el Kiel estaríem empatats a quatre punts, i amb un empat a casa seva ja ens classificaríem”, assegura Barrufet.

La millora en defensa

QM3D9310.jpgA l’hora de destacar els aspectes més positius de l’equip, Barrufet es fixa en la millora de la defensa: “Estem defensant millor que l’any passat, amb jugadors nous com Boldsen o Jernemyr, que són jugadors defensius molt forts. Això fa que la resta de jugadors s’involucrin més en defensa que no pas l’any passat, que teníem menys gens especialista a l’hora de defensar”.

Però per al capità blaugrana encara queden coses a millorar. “Quan anem perdent ens falta poder de reacció i la ràbia de guanyar. Per exemple, a la pista del Portland anàvem guanyant de quatre i ens va faltar una mica de grapa”, apunta el blaugrana.

Una plantilla de qualitat

El THW Kiel i el BM Ciudad Real, els obstacles dels blaugranes a la Lliga de Campions, són considerades les millors plantilles del món de l’handbol. El capità blaugrana, però, no hi està del tot d’acord. “Potser tenen plantilles més extenses, amb dos jugadors per posició, però nosaltres tenim equip suficient per guanyar tots els títols que disputem. Al vestidor del Barça hi ha gent molt bona, amb gran qualitat, grans persones. Crec que tenim equip suficient per aspirar a tot”, afirma.
Barrufet: “Tenim equip per aspirar a tot”
Competència a la porteria
Un dels millors aspectes de l’equip aquesta temporada és l’encert a la porteria. Situar-se sota els pals a cada partit s’està posant molt car. “Som tres porters de gran qualitat. Quanta més competència hi ha i com la nostra, que és sana, millor”, assegura Barrufet, que apunta també que la millora en defensa els ha ajudat a fer-ho millor a la porteria.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana