15.12.2007 20:43

Victòria treballada (26-27)

Els de Cadenas han guanyat a la pista del Naturhouse la Rioja per 26 a 25. Després d'una primera part en que la superioritat dels locals ha estat clara, els blaugranes han sabut donar la volta al partit.

El Barça ha patit fins a l'últim segon per aconseguir la victòria. Els de Logronyo han tornat a demostrar que a la seva pista és un dels rivals més forts. Els de Manolo Cadenas no han aconseguit avançar-se en el marcador de més de tres gols durant tot el partit. A més, just en l'últim segon Julio Fis ha estat a punt d'empatar el partit després de tirar una falta directa.

Els blaugranes tanquen aquesta primera fase de la Lliga Asobal amb victòria i a un punt del líder, el Ciudad Real.

Forta muralla de La Rioja

El porter del Naturhouse La Rioja, Aguinagalde, ha deixat sense opcions els blaugranes al davant de la porteria. El basc ha posat les coses encara més difícils als de Barcelona i ho ha parat tot. A més, els de Logronyo han sabut aprofitar a la perfecció totes les opcions de gol que els ha deixat el Barça. Els de Manolo Cadenas no han estat encertats en defensa, tot al contrari que el seu rival, que ha pressionat els barcelonistes en tot moment. Al FC Barcelona li ha costat 12 minuts avançar-se en el marcador als de Jesús Javier González ‘Jota', quan Laszlo Nagy ha marcat el 6 a 7. Però sis minuts després Isaías ha tornat a empatar el partit (10-10). En els últims minuts d'aquest primer període el Naturhouse ha pressionat més que mai per poder anar-se'n al descans amb superioritat al marcador, i així ha estat. Els dos equips se n'han anat al descans amb un resultat de 16 a 14.

Patint fins a l'últim segon

Al minut set de la segona meitat, Jerome Fernández ha tornat a posar en taules el marcador (17 a 17). Uns segons després ha estat Juanín García l'encarregat d'avançar el seu equip. Amb un parcial de 0-4 els blaugranes han aconseguit el seu màxim avantatge del partit, després que Demetrio marqués el 20 a 23. Però els de Logronyo, en veure que el partit se'ls escapava de les mans, han crescut al seu camp i han tornat a causar problemes als de Cadenes. Quan només quedaven quatre segons perquè finalitzés el matx, el Barça ha perdut la pilota que ha estat a punt de sentenciar el partit en empat. Laszlo Nagy ha defensat amb ganes la seva porteria, cosa que li ha costat una expulsió directa. Amb un home menys a la pista, el FC Barcelona ha utilitzat totes les seves forces i, just quan ha sonat el final del partit del marcador, l'àrbitre ha xiulat cop franc favorable al Naturhouse. Julio Fis, que no havia intervingut en tot el partit, s'ha encarregat de llançar la falta, però no ha aconseguit el gol.

Juanín García i Iker Romero han estat els màxims golejadors del conjunt blaugrana (5). El basc ha aconseguit marcar el seu gol 100 aquesta temporada, a Logronyo.

NATURHOUSE LA RIOJA, 26
FC BARCELONA, 27

Naturhouse la Rioja: Ángel Romero (2), Marc Armargant (4), Hávard Tvedten (6), José Juan González (6), Gurutz Aguinagalde, Jon Belaustegui (1), Josep Masachs, set inicial, Javier Parra, Gustavo Alonso (1), Julio Fis, Alberto Aguirrezabalaga (2), Armand Tarrego, Isaías Guardiola (4) i Naumce Mojovski.

FC Barcelona : Juanín García (5), Laszlo Nagy (4), Demetrio Lozano (3), Jesper Noddesbo (2), Rubén Garabaya (1), Albert Rocas (4), Kasper Hvidt, set inicial, Jerome Fernández (2), Venio Losert, Cristian Ugalde, Joan Cañellas (1), Iker Romero (5), Jonas Larholm i Eric Gull.

Parcials: 2-2, 6-5, 7-8, 10-10, 12-12, 16-14; 16-16, 19-19, 20-21, 22-24, 24-25 i 26-27.

Àrbitres: Vicente Breto León i José Antonio Huelín Trillo.