12.12.2007 20:20

El Barça guanya els dos punts al líder (26-24)

Verònica Díez

El Barça ha guanyat el Ciudad Real per 26 a 24. Els blaugranes han defensat la seva porteria com mai. Això, juntament amb un gran joc en contraatac i un impecable Kasper Hvidt, han estat les claus del partit.

Els de Ciudad Real s'han trobat amb un FC Barcelona que els ha deixat poques opcions al davant de la porteria. Malgrat que els barcelonistes han anat pràcticament tot el partit al davant en el marcador, els manxecs han pressionat a la represa i han posat en perill la victòria blaugrana. Els últims minuts de partit han estat de gran tensió per als dos equips. Finalment, Albert Rocas ha marcat el gol que ha donat la tranquil•litat als de Cadenas i que ha sentenciat el partit.

Els de Manolo Cadenas han recuperat les il•lusions després de guanyar el Ciudad Real. Amb aquesta victòria els blaugranes afronten la següent fase de la Lliga Asobal amb més il•lusió.

30 minuts de domini blaugrana

fcb-ciudad_04_x6x.jpgEl primer temps ha començat favorable als blaugranes. A mesura que passaven els minuts, el Barça ha anat distanciant-se al marcador. La màxima diferència ha estat de quatre gols, quan Noddesbo ha marcat el 6 a 2. La defensa barcelonista ha estat la gran protagonista d'aquesta meitat. I és que els manxecs no ho han tingut gens fàcil per arribar a porteria. A més, Kasper Hvidt ha posat les coses encara més difícils als visitants i ho ha parat tot. Però quan faltava un minut per al final de la primera part, Uros Zorman ha marcat el 8 a 8 que igualava el partit i donava esperances al seu equip. Iker Romero, que no ha estat encertat durant aquest període, ha estat determinant en l'últim segon i ha marcat el 9 a 8 amb el qual el seu equip se n'ha anat al descans.

El Ciudad Real no es dóna per vençut

fcb-ciudad_04_x1x.jpgEl Ciudad Real ha posat en perill la victòria blaugrana als primers minuts de la segona meitat. Un parcial de 0-3 ha posat els manxecs dos gols al davant dels barcelonistes (9-11). Però el ‘18' blaugrana ha tornat a ser clau per al seu equip i ha marcat set gols en 15 minuts. El bon treball defensiu ha continuat a la segona part. Gràcies a això, s'han produït un gran nombre de contraatacs, que han donat més avantatge als blaugranes. Demetrio Lozano ha tornat a aconseguir quatre gols de diferència per al Barça quan quedaven cinc minuts per al final del partit (25-21). Però el Ciudad Real no s'ha donat per vençut i ha tornat a fer un parcial de 0-3 que ha deixat el marcador a la vora de l'empat. Als últims minuts s'han viscut moments de gran tensió a la pista. Els dos conjunts han lluitat per arribar a la porteria contrària, però ha estat Albert Rocas el que ha sentenciat la victòria blaugrana en 26 a 24.

FC BARCELONA, 26
BM CIUDAD REAL, 24

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (4), Juanín (5), Garabaya, Lozano (2), Jerome, Ugalde, Barrufet, Cañellas, Romero (8), Nagy (3), Larholm, Gull i Rocas (4).

BM Ciudad Real: Hombrados, Laen, Kallman (2), Stefansson (3), Davis (2), Parrondo (1), Sterbic, Metlicic (1), Chema (1), Rutenka (8), Zorman (2), Entrerríos (3), Viran (1) i Dinart.

Parcials: 3-1, 4-2, 6-2, 7-4, 8-7, 9-8, 11-11, 16-14, 19-18, 22-20, 25-21 i 26-24.

Àrbitres: Muro San José i Rodríguez Murcia.