08.12.2007 19:44

Golejada a domicili (27-44)

Els de Manolo Cadenas s'han imposat a l'Algesires per 27 a 44. Els andalusos han sortit a la pista amb força i han trepitjat els talons als blaugranes durant 15 minuts. Ha estat a partir d'aquest moment que el Barça ha començat a distanciar-se’n.

Amb aquesta victòria els barcelonistes es col•loquen a un punt del Ciudad Real, en espera del que facin els manxecs aquest diumenge davant el Portland San Antonio. El Barça ha complert un dels seus objectius: fer un partit digne i seriós a Algesires. Els de Manolo Cadenas han demostrat que tenen un gran potencial i que encara els queda molt a dir a l'Asobal

El minut 15, decisiu

AKA13D09x1x1x.jpgEl FC Barcelona s'ha topat a la pista amb un Algesires que ha pressionat en els primers minuts. Fins al minut 15, el Barça només ha aconseguit una diferència de dos gols amb els andalusos (8-10). Però ha estat en aquest instant que els de Cadenas han mostrat un gran joc, tant defensiu com ofensiu, i s’han avançat en el marcador. Un parcial d'1 a 6 ha deixat enrere els locals, que no han tingut opcions d'acostar-se en cap moment al seu rival. La màxima diferència aconseguida pel conjunt blaugrana ha estat de nou gols, 13 a 22. Amb aquest resultat els dos equips se n'han anat al descans.

Continua l'espectacle

Els blaugranes no n’han tingut prou amb l'ampli resultat obtingut a la primera meitat. Un parcial de 0-5 en els primers minuts de la represa ha deixat el marcador 16 a 30. Els de Cadenas han creat un autèntic espectacle al pavelló Ciutat d'Algesires i no han deixat de marcar en cap moment. Poc després de la meitat d'aquest segon període, els barcelonistes tenien un avantatge de 18 gols (21-39). L'Algesires no ha estat capaç de disminuir les diferències i s'ha desmoralitzat. El FC Barcelona ha seguit en la seva línia i ha tancat el partit amb un contundent 27 a 44.

ALGESIRES BM, 27
FC BARCELONA, 44

Algesires BM: Tsilimparis, Ricard (3), Djukic (3), Nadoveza (6), Nenadic (10), Valero Rivera (2), Gabriel (1), set inicial, Kelvin (1), Borja (1), Stojanovic, Cruz, Montávez, Redondo i Pogorelov.

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (6), Juanín (3), Lozano (2), Romero (9), Nagy (3), Rocas (6), set inicial, Tomás (1), Garabaya (3), Jerome (6), Ugalde (4), Losert, Cañellas (1) i Larholm.

Parcials: 4-6, 6-8, 7-10, 9-14, 10-17, 13-22; 16-25, 16-30, 18-34, 21-39, 24-42 i 27-44.

Àrbitres: Antonio Merino i Francisco Javier Moyano.