01.12.2007 20:46

Derrota a l'últim segon (27-26)

Els de Cadenas han caigut a la pista del Portland per 27-26. Els locals han aconseguit el que semblava impossible en l'últim segon: Malmagro ha fet l'últim gol per als navarresos quan el marcador assenyalava un 26 a 26 a tres segons del final.

El Portland San Antonio ha marcat les pautes del joc des del principi. El Barça no ha pogut tenir més d'un gol d'avantatge en cap moment. A la primera part s'ha vist el millor joc del conjunt entrenat per Javier Cabanas. En el segon període, els de Manolo Cadenas han trobat el seu lloc a l'Universitari de Navarra i han ajustat el resultat. Un desafortunat gol en l'últim segon de partit ha donat la victòria al Portland.

Començament dolent

qm3d1714.jpgEn els primers minuts de partit s'ha vist un Barça incòmode a la pista. Els navarresos ho han aprofitat per marcar les distàncies i el ritme de joc. En el minut vuit del primer període Ruesga ha aconseguit el màxim avantatge per al seu equip (5-2).

Els blaugranes, que han vist que se'ls n'anava el partit de les mans, han ajustat i han aconseguit empatar. Després d'una parada de Kasper Hvidt i una gran assistència d’Iker Romero, Juanín García ha marcat el 6 a 6. A partir d'aquest moment, el partit ha estat molt igualat i no ha estat fins al final del primer període que els locals han tornat a avançar-se en el marcador. El Portland ha establert un parcial de 4 a 0 que els ha permès anar-se'n al descans amb un 15 a 12 favorable.

Els dos equips, al 100%

qm3d1738.jpgA la represa, els dos equips hi han deixat la pell a la pista. Durant els primers set minuts s'han vist les millors defenses de tot el partit, cosa que ha quedat reflectida en el marcador, que només s'ha ampliat en tres gols. Als blaugranes els ha costat 14 minuts tornar a igualar el Portland (20-20).

Un gran nombre de faltes en atac dels navarresos ha donat opcions als de Cadenas. Durant els següents 16 minuts a l'Universitari de Navarra s'han viscut moments d'autèntica tensió. Una bona ratxa des dels set metres d'Albert Rocas (22-23) ha donat l'oportunitat al Barça d'avançar-se en el marcador. Poc després, Iker Romero ha tornat a aconseguir l'avantatge per al seu equip (24-25). Però això no ha estat suficient. Quan quedaven quatre segons per al final del partit i el marcador estava en taules, els de Navarra han tingut l'última oportunitat d'aconseguir la victòria. Malmagro se l'ha jugat i ha llançat des de l'exterior. Finalment, la pilota ha passat la línia de gol i ha donat el triomf als locals.

Foto arxiu
Foto arxiu
PORTLAND SAN ANTONIO, 27
FC BARCELONA, 26

Portland San Antonio: Svensson, Jorgensen (1), Vugrinec (1), Ruesga (5), Nikolic (4), Hernández, Ortigosa (1) – set inicial – Matosevic, Dominikovic, Balic (2), Carvajal, Malmagro (12), Juancho Pérez i Crowley

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (1), Nagy (5), Rocas (5), Romero (5), Juanín (2), Demetrio (2) – set inicial- Tomás (2), Ugalde (1), Barrufet, Cañellas (1), Garabaya (1), Jerome (1) i Gull

Parcials: (2-1), (5-3) (6-6) (8-8) (11-12) (15-12) (17-13) (19-16) (21-20) (22-23) (25-25) (27-26)

Àrbitres: Antonio Martín Franco i Jose Ignacio Monroy Rodríguez