FCBARCELONA.CAT

Salta el menú

Menú principal

Menú del contingut


Torna a l´inici de la plana

Contingut

Enllaç al contingut associat

Handbol

30.11.2007 15:53

La clau, la velocitat a la pista

Verònica Díez


Toni Gerona, segon entrenador del Barça d'handbol, està convençut que la clau del Barça per guanyar el Portland San Antonio és la velocitat del joc. “Marcar el ritme de joc” és el més important per als blaugranes.


Dissabte la pista del Portland rebrà els jugadors de Manolo Cadenas. El Pavelló Universitari de Navarra no ha anat gens bé al Barça les últimes tres temporades. Però, amb una plantilla renovada i amb més ganes que mai, els barcelonistes viatjaran aquest divendres a Pamplona per disputar un dels clàssics de la Lliga Asobal.

Toni Gerona ha analitzat el rival per a Barça TV i www.fcbarcelona.cat.

Les claus del Barça

“Serà clau per a nosaltres jugar molt ràpid. Hem de marcar el ritme de joc i, sobretot, no deixar que els seus homes de referència siguin decisius”.


Una pista complicada

qm3d1714.jpg“Juguem al camp d'un dels rivals directes amb els quals lluitem per la Lliga. Encara que hagin fet algun partit estrany aquesta primera volta, sempre és un camp molt complicat. Els últims anys no hi hem aconseguit cap victòria. Això denota la dificultat d'aquest partit”.

El seu sistema de joc

“Solen defensar amb un sistema 6-0, amb dos o tres canvis defensa-atac. Ara mateix tenen algun jugador tocat, però, hi hagi els que hi hagi, crec que intentaran basar el seu èxit en la defensa”.

Una gran plantilla

“Parlar del Portland és parlar d'una gran plantilla. Tenen jugadors que poden ser decisius en el partit. En destacaria, sobretot, Balic, que és el millor jugador del món aquestes dues últimes temporades. Però no podem oblidar gent com Vulgrinec i Carlos Ruesga, que sempre juguen molt motivats contra el Barça. A la porteria també hi tenen grans jugadors, com Svensson i Matosevic, que esperem que no tingui un bon dia”.

La clau, la velocitat a la pista
Ex blaugranes en el Portland
El conjunt navarrès té cinc jugadors ex blaugranes en la seva plantilla. El porter Svensson va jugar durant set temporades amb la samarreta barcelonista (95-02). Juancho Pérez (94-96) i Dominikovic (04-06) ho van fer dos anys , mentre que Carvajal va ser blaugrana durant una temporada (03-04). L'última incorporació del Barça en el Portland ha estat Fernando Hernández, que va deixar Barcelona aquest any per jugar a les files dels de Pamplona.

Notícies Handbol


Torna a l´inici del contingut d´aquesta plana
Torna a l´inici de la plana