25.11.2007 21:34

Lluitant fins a l'últim minut (27-29)

El Barça s'ha imposat a l’Ivry per 27 a 29. Els francesos han portat la iniciativa durant la primera part, però els blaugranes ho han donat tot en el segon temps. Només a l'últim minut l’Ivry ha posat en perill la victòria dels de Cadenas.

La defensa francesa ha posat en seriosos problemes els blaugranes durant el primer període. A més, els blaugranes no han tingut encert davant la porteria en els moments en els quals trobaven algun forat. Després d'un resultat de 14 a 12 a la primera part, els de Manolo Cadenas han millorat el seu joc, sobretot defensivament, i han aconseguit el partit. El Barça ha obtingut, amb aquesta victòria, el seu primer objectiu de la Lliga de Campions: passar a quarts de final invictes.

Gran defensa francesa

L’Ivry ha defensat la seva porteria com ningú. Això ha servit els de França per anar allunyant-se en el marcador. Poulin ha estat l'encarregat de donar el primer avantatge als locals (3-2). A partir qm3d6780.jpgd'aquest moment, els francesos han deixat gairebé sense opcions el Barça. Els de Cadenas no han deixat de lluitar en cap moment i, de mica en mica, s'han anat acostant als de Stephané Imbratta. Els dos equips han marxat al descans amb el marcador a 14 a 12.

Abalo ha tornat a ser un dels homes més destacats del conjunt francès, amb tres gols. Albert Rocas ha estat el màxim anotador del Barça, amb quatre dianes.

Deu minuts per a l'empat

A la segona part la intensitat i el ritme del partit han augmentat. Els francesos s'han relaxat en defensa, tot al contrari que els blaugranes. A més, la primera línia barcelonista s’ha retrobat amb el gol. En el QM3D6866.jpgminut deu d'aquest segon temps el Barça ha posat el marcador en taules gràcies a Iker Romero. Albert Rocas ha estat l'encarregat d'avançar el seu equip per primera vegada, cinc minuts després (19-20).

Des d'aquest moment, l’Ivry no ha pogut superar els de Cadenas. Només a l'últim minut, els francesos s'hi han ajustat i s'han posat a un gol de diferència. Iker Romero ha tornat a ser decisiu, i ha marcat el gol que ha donat la tranquil•litat al seu equip (27 a 29). Amb només 30 segons per al final del partit, l’Ivry no ha pogut donar la volta al marcador i ha perdut a casa seva per 27 a 29.
Foto arxiu
Foto arxiu
IVRY, 27
FC BARCELONA, 29

Ivry: Abalo(6), Guilbert (4), Poulin (2), Pocuca, Smajlagic (1), Crepain (4), Mokrani (3) – set inicial – Hadjali (1), Martinovic (4), Petro, Chapon, Guillard, Loupadiere, Sarni i Tuzolana (2)

FC Barcelona: Jesper Noddesbo (5), Juanín García, Jerome Fernández (3), Venio Losert, Joan Cañellas, Laszlo Nagy (3), Albert Rocas (8) – set inicial- Kasper Hvidt, Rubén Garabaya (1), Demetrio Lozano (2), Cristian Ugalde (2), David Barrufet, Iker Romero (5) i Eric Gull

Parcials: (3-2), (6-4), (8-5), (10-7), (14-11), (14-12), (16-15), (18-17), (19-20), (21-23), (23-25), (27-29)

Àrbitres: Henrik Mäkinen i Goran Jonsson