21.11.2007 22:43

Victòria treballada davant l'Almeria (31-29)

El Barça ha guanyat l'Almeria per 31 a 29. Els blaugranes s'han trobat a la pista amb un equip més fort del previst i que han estat a punt de donar-los un ensurt amb un parcial de 0-4 en els últims minuts.

El Keymare Almeria ha trepitjat els talons al FC Barcelona durant quasi tot el partit. A la primera meitat han estat els visitants els que han marcat les pautes del joc, però els barcelonistes han reaccionat en el segon temps i s'han posat fins a sis gols al davant en el marcador. Un parcial de 0-4 favorable al conjunt entrenat per Txema Senosiain ha creat moments de tensió al Palau. Però el Barça s’ha acabat imposant per 31 a 29.

Pressió de l’Almeria

QM3D6738.jpgEl Barça ha començat el matx amb un parcial de 2-0 en només un minut. Però els d'Almeria han reaccionat pressionant els blaugranes. Una gran defensa dels andalusos ha complicat força el joc ofensiu de l’equip de Cadenas. Contra tot pronòstic, els visitants s'han posat al davant en el marcador. En el minut 17, l’electrònic del Palau reflectia un preocupant 9 a 12. Aquest ha estat el màxim avantatge aconseguit pel Keymare Almeria. A partir d'aquest moment, els de Manolo Cadenas han reaccionat i han aconseguit igualar el marcador a 22, de la mà de Noddesbo . I és que el danès ha estat el gran revulsiu del Barça, ja que ha marcat quatre gols en sis minuts. L’Almeria s'ha ressentit del cop i al descans ja perdia de quatre gols, 17 a 13.

Perill en els últims minuts

qm3d9400.jpgEn la represa, els blaugranes han mantingut el ritme de joc fins a aconseguir la màxima diferència del partit en el minut 23, en què el porter andalús, Vladimir Perisic, ha encaixat el 28 a 22 de Víctor Tomás. Quan semblava que el Barça havia aconseguit el partit, els d'Almeria han aconseguit un parcial favorable de 0-4 i han deixat el marcador en un inquietant 28-26. El Barça no s’ha posat nerviós i ha aconseguit mantenir l’avantatge fins al final. Cañellas ha transformat l’últim atac blaugrana amb el marcador a 30-29, i ha deixat el partit sentenciat.

Seufyan Sayad ha estat l'home més destacat del conjunt andalús, amb vuit gols. Joan Cañellas i Jesper Noddesbo, amb sis gols cadascun, han estat els més destacats del Barça.

Foto arxiu
Foto arxiu
FC BARCELONA, 31
KEYMARE ALMERIA, 29

FC Barcelona: Kasper Hvidt, Juanín García (4), Rubén Garabaya (1), Demetrio Lozano (3), Jerome Fernández (3), Laszlo Nagy (5), Albert Rocas – set inicial- Jesper Noddesbo (6), Víctor Tomás (2), Cristian Ugalde, David Barrufet, Joan Cañellas (6), Jonas Larholm i Eric Gull (1)

Keymare Almeria: Iker Serrano (1), Marc García (2), Miguel A. Olea, Francisco José Miras, David Tavares (4), Antonio Ugalde (1), Ivan Nikcevic (6)- set inicial- Vladimir Perisic, Rubén Alarcón, Seufyan Sayad (8), Alexander Tiounmentsev, Adrià Figueras (1), Alejandro Criado i Eloy Félez (6).

Parcials: (5-5), (6-8), (9-11), (11-12), (15-13), (17-13), (18-15), (21-17), (23-19), (25-22), (28-24), (31-29)

Àrbitres: Ríos Martín i Huelín Trillo