17.11.2007 20:04

Líders indiscutibles (43-25)

El Barça ha guanyat el Karvina txec per 43 a 25, resultat que els ha donat matemàticament la primera plaça del seu grup de Lliga de Campions. La gran efectivitat a la porteria i el joc col•lectiu han estat el més destacat de l’equip de Cadenas.

QM3D7411.jpgJa ningú pot treure als blaugranes la classificació a la següent fase de la Lliga de Campions com a primers de grup. Els minuts inicials han estat igualats per als dos equips. Però ben aviat el Barça ha aconseguit portar les regnes del partit i no ha donat opció als txecs. Barrufet i Losert han quallat una brillant actuació i han estat un malson per als llançadors txecs. Però si alguna cosa cal destacar d'aquest partit és el gran joc col•lectiu dels blaugranes.

El minut 9 marca les diferències

Demetrio Lozano ha obert el marcador per als blaugranes. Amb un parcial de 3 a 0 en contra, els txecs han reaccionat fins a igualar l'electrònic (3-3). Durant els primers nou minuts el partit ha estat molt igualat. El Karvina s'ha mostrat fort en defensa, i ha destacat la tasca del porter Marjanovic. Però David Barrufet QM3D7436.jpg tampoc ha estat menys i ha donat el tret de sortida al bon joc blaugrana. En quatre minuts, els de Manolo Cadenas s'han posat sis gols al davant en el marcador (11-5). A poc a poc, el Barça s’ha sentint més còmode sobre el parquet i ha obert una important diferència al marcador fins a arribar al descans amb un 22 a 14.

El millor Barça, en acció

La segona meitat ha seguit el mateix guió. Els blaugranes no han deixat escapar ni una oportunitat per aconseguir un marcador molt ample. Ningú s'ha quedat sense marcar al Palau. I és que, entre tots, han ofert un autèntic recital de gols. A mesura que han anat passant els minuts, el Barça ha augmentat les diferències, fins a arribar al final amb un resultat de 43 a 25. El Barça ha quallat un partit molt complet tant en defensa com en atac en el qual ha destacat l'aportació ofensiva de Jesper Noddesbo i Victor Tomás, màxims golejadors del partit, amb sis gols cadascun.

Els jugadors que normalment disposen de menys minuts han fet un bon paper al Palau. Joan Cañellas QM3D7642.jpgha suplert l'absència d'Iker Romero a la perfecció. L'argentí Eric Gull també ha aportat el seu granet de sorra al bon joc de l'equip, mentre que Cristian Ugalde segueix superant-se dia a dia.

FC BARCELONA, 43
KARVINA, 25

FC Barcelona: Rubén Garabaya (4), Demetrio Lozano (3), Jerome Fernández (1), Crístian Ugalde (3), David Barrufet, Laszlo Nagy (4), Albert Rocas (5) – set inicial – Jesper Noddesbo (6), Juanín García (3), Víctor Tomás (6), Venio Losert, Joan Cañellas (4), Iker Romero, Laszlo Nagy (4), Eric Gull (4) i Albert Rocas (5)

Karvina: Andrej Kuzo (1), Tomas Heinz (7), Nemanja Marjanovic, Veljko Indjic (5), Jiri Kubis (2), Julius Kornan, Martin Farkasovsy (4) – set inicial – Tomas Mrkva, Tomas Bednarik, Tomas Pavlicek (1), Robert Kieliba, Tomas Heinz (7), Ondrej Sulc (4), Michal Mrozek i Vojtech Petrovsky

Parcials: (4-4), (7-5), (11-6), (16-7), (19-10), (22-14), (27-15), (30-17), (32-20), (37-22), (41-25), (43-25)

Àrbitres: Nicolic i Stojkovic