14.11.2007 22:28

La defensa s'imposa al Torrevella (26-33)

El Barça s'ha imposat al Torrevella per 26 a 33. Un gran joc al contracop i una defensa insuperable han donat als blaugranes el seu vuitè triomf de la temporada. Laszlo Nagy, amb vuit gols, ha estat el blaugrana més destacat.

La muralla barcelonista ha tornat a ser el fet més destacat del partit. No només la 5-1 ha estat eficaç, sinó que Kasper Hvidt ha fet patir els d'Alacant des de la porteria. Pel que fa a Laszlo Nagy, ho ha donat tot a la pista. L'hongarès, a més de fer vuit dianes, ha repartit el joc com ningú. Juanín García també ha destacat com a principal artífex del contracop blaugrana. A la primera meitat, el Torrevella ha trepitjat els talons als blaugranes. Però, amb el pas dels minuts, el Barça ha crescut a la pista i ha començat a sumar gols de manera còmoda.

El Torrevella surt fort

L'encarregat d'obrir el partit ha estat Demetrio Lozano (0-1), que ha estat un gran suport per als seus companys des de la primera línia. Malgrat que la primera meitat ha estat favorable al Barça, els de Cadenas no han aconseguit una diferència clara en el marcador. El porter alacantí, Pejanovic, no ha deixat que els blaugranes juguessin còmodament a la pista. Però les errades en atac del seu equip han estat la principal causa de la seva inferioritat. Juanín García QM3D9716.jpgha estat el principal beneficiat en aquest aspecte, amb cinc gols al contracop.

Lazslo Nagy ha aconseguit la màxima diferència per al seu equip en el minut dotze de partit (+6), després d'un parcial de 4 a 0 per al Barça. La primera línia del Torrevella no ha pogut mostrar el seu millor joc, a causa del gran potencial ofensiu dels visitants. 12 a 17 ha estat el resultat amb el qual s'ha sentenciat el primer temps.

Un Barça còmode

Els de Manolo Cadenas no n'han tingut prou amb el joc de la primera part. Després del descans, els blaugranes han sortit a augmentar les diferències i a corregir els errors del primer temps. Eduardo Gurbino ha marcat dos gols consecutius per al Torrevella i Rubén Garabaya ha estat expulsat per segona vegada.

QM3D0141.jpgAmb un home menys a la pista, els blaugranes han crescut. Nagy ha tornat a fer coses espectaculars amb la pilota a les mans, i Rocas no ha tallat curt i ha estat atent a qualsevol decisió del contrari. Això ha ajudat que el seu equip anés, a poc a poc, sentenciant el partit. En el minut 22 de la segona part, el mateix Rocas ha estat l'encarregat de transformar el 22 a 31 que donava la màxima diferència del matx al FC Barcelona. El Torrevella no ha pogut seguir el ritme marcat pels barcelonistes. Això, sumat a l'abandonament del seu millor jugador, Pejanovic, ha fet que els alacantins perdessin totes les opcions de victòria.

D'altra banda, cal destacar que el tècnic blaugrana ha tornat a apostar per Cristian Ugalde, que, malgrat marcar només dos gols, ha tornat a ser decisiu en la defensa avançada. Iker Romero ha tingut pocs minuts a causa d'unes molèsties a la cama esquerra. Tot i això, el jugador de Vitòria ha tingut l'empenta suficient i ha aportat el seu gra de sorra a l'equip.

Torrevella, 26
FC BARCELONA, 33

Torrevella: Pejanovic, Andersson, Jiménez (3), Rochel (2), Madsen (3), Pellitero, Meijer (7) – set inicial-, Adolfo, Gurbindo (3), Hansen (1), Ancizu, Simonet (2) , Val (4) i David Cuartero (1)

FC Barcelona: Kasper, Noddesbo (3), Juanín (6), Lozano (3), Nagy (8), Tomás, Ugalde (2) – set inicial- Barrufet , Cañellas, Garabaya (2), Jerome (2), Ugalde (2), Romero (1), Larholm i Rocas (6)

Parcials: (3-4), (3-7), (6-10), (10-13), (11-15), (12-17), (15-18), (17-22), (20-23), (21-28), (24-31), (26-33)

Àrbitres: García Mosquera i Rodríguez Rodríguez